Facebook Pixel Δεν του `κανε... Χαλάστρα!
| 2016-04-10 18:04:00

Δεν του `κανε... Χαλάστρα!

Δεν του `κανε... Χαλάστρα!

Ο αδιάφορος Άρης πέρασε με 0-3 και από την έδρα του Καμπανιακού στη Χαλάστρα με γκολ των Ν` Λουντούλου, Καπνίδη και Ντούνη, έχοντας πλέον 8 σερί νίκες στη Γ` Εθνική

Ο Νίκος Αναστόπουλος προτίμησε και πάλι να παρατάξει τη βασική του ενδεκάδα, με τους Ν' Λουντούλου (34'), Καπνίδη (42') και Ντούνη (81') να πετυχαίνουν τα γκολ της νίκης για τους "κίτρινους". Ο Αρης, ήταν από το ξεκίνημα του αγώνα το "αφεντικό" στην αναμέτρηση και δεν συνάντησε καμία αντίσταση από τους παίκτες του Λεωνίδα Υφαντίδη.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν και πάλι ο Αντώνης Καπνίδης που πέτυχε ένα ακόμα γκολ, το οποίο ήταν και το ομορφότερο της αναμέτρησης, με τον Ελληνα επιθετικό να φτάνει τα 17 γκολ στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με εννιά παίκτες, καθώς αποβλήθηκαν οι Χατζόπουλος και ο Ρακαβίνας.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Λεωνίδας Υφαντίδης): Κηπουρός, Σταυρόπουλος, Γαβανάς (46' Παπάζης), Δουρμούζης, Ρακαβίνας, Χατζόπουλος, Μπάλλιος (67' Λορέντσο), Σαπανίδης, Πάλλας, Κουντουράς (46' Χρήστου), Προβατίδης.

ΆΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Σιδεράκης, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Μελισσάς, Σαμαράς, Καζναφέρης, Καλογέρης, Ν’ Λουντούλου (46' Ντούνης), Καπνίδης, Τάτος (81' Κωνσταντινίδης), Κυβελιδης (79' Πόι). 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags