Kitchen Lab:Στο πρώτο πιάτο του σαββατιάτικου μενού μετατρέπει τα μεξικάνικα τάκος σε ελληνική υπόθεση φτιάχνοντας τα με φασόλια χάντρες. Για κυρίως γεύμα προτείνει μια εκδοχή ενός κάρυ με χοιρινό μαζί με έναν συνδυασμό από λαχανικά. Η έννοια του μπισκότου παίρνει άλλη μορφή, με τα μυρωδάτα μαλακά μπισκότα με τυρί κρέμα που σερβίρει για γλυκό.

Την Κυριακή 23 Μαΐου στις 16:40 ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα επεισόδιο "Kitchen Lab" που κινείται σε comfort ζώνες, αφού προτείνει τρεις comfort food συνταγές. Ένα club sandwich με καπνιστό τόνο, πέστο βασιλικού, αβγά, αβοκάντο, μαγιονέζα είναι το ορεκτικό στο κυριακάτικο μενού. Αχιβάδες με κιμά είναι η πρότασή του για το κυρίως γεύμα. Για επιδόρπιο ο Άκης φτιάχνει μία δροσερή και κρεμώδη μους φυστικοβούτυρου.

"Kitchen Lab", κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40