Facebook Pixel Sportdog.gr | «Kitchen Lab» - Αύριο Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Μαρτίου στις 16:40 | Γευστικά «προξενιά» και γαστριμαργικά παντρέματα υλικών
Life
| 2023-03-17 17:00:00

«Kitchen Lab» - Αύριο Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Μαρτίου στις 16:40 | Γευστικά «προξενιά» και γαστριμαργικά παντρέματα υλικών

Sportdog Team
«Kitchen Lab» - Αύριο Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Μαρτίου στις 16:40 | Γευστικά «προξενιά» και γαστριμαργικά παντρέματα υλικών

Αύριο Σάββατο 18 & Κυριακή 19 Μαρτίου στις 16:40 Γευστικά «προξενιά» και γαστριμαργικά παντρέματα υλικών

Σαββατοκύριακο, 18 και 19 Μαρτίου, με «Kitchen Lab» με τα πιο νόστιμα πιάτα που έχετε δοκιμάσει! Ένα πανεύκολο, από κάθε πλευρά, μενού για κάθε περίσταση, είτε για εσάς, είτε για όλη την οικογένεια, είτε για καλέσματα με φίλους στο σπίτι, προτείνει ο Άκης Πετρετζίκης στο «Kitchen Lab» για το Σάββατο 18 Μαρτίου στις 16:40.

Η πιο εύκολη πίτσα που μπορείτε να φανταστείτε, αλλά όχι με ζύμες και φουσκώματα και γενικά την κλασική διαδικασία, αλλά πανεύκολα με την πιο νόστιμη αραβική πίτα σαν βάση είναι το πρώτο πιάτο στο σαββατιάτικο τραπέζι. Η τσαχπινιά αυτή είναι φανταστική και, τι άλλο να ζητήσει κανείς από το να έχει μέσα σε 15 περίπου λεπτά έτοιμη πίτσα στο πιάτο του; Για κυρίως γεύμα ετοιμάζει vegan μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο πασπαλισμένα με ρίγανη. Για επιδόρπιο φτιάχνει το πιο καραμελένιο μπανανένιο γλυκό, μια εύκολη tarte tatin με μπανάνες, πολύ βουτυρένια και με έναν τρόπο παρασκευής πολύ ιδιαίτερο, την οποία σερβίρει με σαντιγί και φρέσκο δυόσμο.

Την Κυριακή 19 Μαρτίου ο Άκης Πετρετζίκης παραδίδει ένα επεισόδιο «Kitchen Lab» στις 16:40, το οποίο κάνει «προξενιά» σε υλικά που είτε δεν θα φανταζόσασταν εύκολα ότι θα μπορούσαν να ταιριάξουν είτε συνήθως τα χωρίζουμε στις συνταγές μας. Στο επεισόδιο θα δείτε τα καταπληκτικά «παντρέματά» τους που θα σας εντυπωσιάσουν.

Ομελέτα φούρνου με μπάμιες, έναν συνδυασμό – έκπληξη που συνθέτει ένα σούπερ θρεπτικό, δυναμωτικό αλλά και πεντανόστιμο brunch είναι το ορεκτικό στο κυριακάτικο μενού. Αν και μπορεί να σας ακουστεί παράξενο στο άκουσμα, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις κλασικές εκδοχές της ομελέτας. Για κυρίως πιάτο, ο αγαπημένος μας σεφ σερβίρει ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά για ζυμαρικά, τη γαριδομακαρονάδα, την οποία φτιάχνει με τομάτα και κρέμα γάλακτος, δύο υλικά που με φόντο τις γαρίδες και τα μακαρόνια δένουν υπέροχα. Σερβίρει με φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Για επιδόρπιο ετοιμάζει ένα υπερ-γλυκό, ένα brownie με σταγόνες σοκολάτας και ελαιόλαδο, ένα γλυκό που γίνεται πανεύκολα σε ένα μπολ, που έχει ελάχιστα υλικά και σε λιγότερο από μια ώρα θα είναι έτοιμο.

«Kitchen Lab», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:40

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags