Facebook Pixel Κυριακή 21 Μαΐου 2023 - Εκλογές 2023 στο Star
Life
| 2023-05-16 16:13:00

Κυριακή 21 Μαΐου 2023 - Εκλογές 2023 στο Star

Sportdog Team
Κυριακή 21 Μαΐου 2023 - Εκλογές 2023 στο Star

Εκλογές 2023 και η ενημέρωση έχει τον πρώτο λόγο στο Star, με όλο το έμπειρο δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο, να καλύπτει την εκλογική αναμέτρηση.

Εκλογές 2023 και η ενημέρωση έχει τον πρώτο λόγο στο Star, με όλο το έμπειρο δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο, να καλύπτει την εκλογική αναμέτρηση.

Από τις 09:00 έως τις 13:00, o Σπύρος Λάμπρου και η Ράνια Τραγόμαλλου, θα παρουσιάσουν την εξέλιξη της εκλογικής διαδικασίας σε όλη τη χώρα. Αναλυτικά ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις,  δηλώσεις των αρχηγών των πολιτικών κομμάτων στα εκλογικά κέντρα που ψηφίζουν, χρηστικές πληροφορίες για τους ψηφοφόρους αλλά και πληροφορίες από τους πολίτες για την εξέλιξη της ψηφοφορίας, με καλεσμένους στο στούντιο επικοινωνιολόγους και καλλιτέχνες.

Στις 15:00 έως τις 16:00 θα ακολουθήσει το  διευρυμένο Δελτίο Ειδήσεων με την Κατερίνα Τσαμούρη.

Η εκλογική βραδιά ξεκινάει στις 18:00 με τη Μάρα Ζαχαρέα να συντονίζει τη μετάδοση των εκλογικών αποτελεσμάτων από το στούντιο του Star.  Μαζί της, στον σχολιασμό και την παρουσίαση, ο Γιώργος Ευγενίδης, με καλεσμένους κορυφαίους δημοσιογράφους του πολιτικού ρεπορτάζ αλλά και εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων.

Με το κλείσιμο της κάλπης, στις 19:00 ακριβώς ο Αντώνης Παπαργύρης θα παρουσιάσει το πανελλαδικό EXIT POLL, με την εγκυρότητα και την αξιοπιστία της GPO.

Στο κοντρόλ της μετάδοσης ο σκηνοθέτης Σάκης Σιάρκος και ο Διευθυντής Σύνταξης Ηλίας Παπανικολάου ενώ η ομάδα 3d γραφικών του Star ετοιμάζει ένα ξεχωριστό set παρουσίασης των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Με ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις από τα κομματικά επιτελεία, οι δημοσιογράφοι του Star θα καταγράψουν λεπτό προς λεπτό τις εξελίξεις, τις αντιδράσεις όλων των πλευρών και θα αναλύσουν το πολιτικό σκηνικό, όπως θα διαμορφωθεί την επόμενη μέρα.

Εκλογές 2023 στο Star, με την ομάδα που εμπιστεύεσαι καθημερινά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags