Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, έκανε δεκτές σχετικές εισηγήσεις βουλευτών κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της αρμόδιας κοινοβουλευτικής επιτροπής που εξετάζει το σωφρονιστικό σύστημα της χώρας και τις δομές εγκλεισμού κρατουμένων. Εξετάζεται η δυνατότητα οι κρατούμενοι να μπορούν να συνευρίσκονται με τις συντρόφους τους, μέσα στις φυλακές.

Καλά διαβάσατε… Γιατί, οι έγκλειστοι δεν είναι άνθρωποι; Δεν έχουν δικαίωμα στην απόλαυση; 

Τώρα θα μου πεις έτσι όπως είναι το σωφρονιστικό σύστημα στην Ελλάδα, "μπάτε σκύλοι αλέστε" με τους κρατούμενους να βγαίνουν με έξοδο και να μην μπαίνουν ποτέ, με τα κελιά - σουίτες και τις βόλτες με τα ελικόπτερα, έτσι για να μην πλήττουν… το σεξ τους έλειπε μόνο.

Γι΄ αυτό υπάρχει το κράτος για να μας λύνει όλα τα προβλήματα. Άσε που με αυτό τον νόμο δεν θα χρειάζονται μεγάλες ποσότητες σαπουνιών. Αφού ως γνωστόν τα σαπούνια δεν τα χρησιμοποιούσαν οι κρατούμενοι για να πλένονται αλλά για να τους πέφτουν κάτω στα ντους!!!

Ο κ. Αθανασίου δήλωσε ότι το μέτρο αυτό εφαρμόζεται εδώ και χρόνια σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και έτσι ήρθε η στιγμή να ξεκινήσει η εφαρμογή του και στη χώρα μας. Παραμένει ωστόσο το ερώτημα σε ποιες φυλακές θα εφαρμοστεί, καθώς λόγω του γνωστού συνωστισμού δεν υπάρχουν διαθέσιμοι χώροι, ώστε να συνευρίσκονται ερωτικά τα ζευγάρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, τους κρατουμένους θα μπορούν να επισκέπτονται σύζυγοι ή μόνιμες σύντροφοι.

 

Σιγά το πρόβλημα… θα σας το λύσω εγώ…

Αυτήν τη στιγμή, στις ελληνικές φυλακές οι έγκλειστοι είναι πάνω από 11.000. Θα μπορούν να χρησιμοποιούν ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια όπως και στον δακτύλιο, μονά - ζυγά!!! Έτσι θα λυθεί το πρόβλημα του συνωστισμού. Επίσης θα μπορούν να παίζουν σε διαγωνισμούς για να κερδίζουν προσκλήσεις για έξτρα χρησιμοποίηση των δωματίων σε ένα site που θα έχει δημιουργήσει η κυβέρνηση με ερωτήσεις για τη σωστή συμπεριφορά ενός κρατούμενου…. Φαντασία να υπάρχει και καλή διάθεση… Και μην ξεχνάμε… όλοι έχουν δικαίωμα στο ΣΕΞ… ακόμα και στα πιο απίθανα μέρη...

Ακόμα και στην Ταράτσα…