Facebook Pixel Η σεξοβόμβα που "ανεβάζει" τον Πρίντεζη! (ΦΩΤΟ)
Life
| 2015-04-22 11:30:00

Η σεξοβόμβα που "ανεβάζει" τον Πρίντεζη! (ΦΩΤΟ)

Η σεξοβόμβα που "ανεβάζει" τον Πρίντεζη! (ΦΩΤΟ)

Μόνο τυχαίες δεν είναι οι σούπερ εμφανίσεις του άσου του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Μία εντυπωσιακή Playmate φροντίζει να τον κρατάει πάντα σε φόρμα... 

Ο Γιώργος Πρίντεζης είναι από τους κορυφαίους του Ολυμπιακού στις αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα και ειδικά στο χθεσινό παιχνίδι στο ΣΕΦ, όπου οι Ερυθρόλευκοι έκαναν το 2-1 στη σειρά, ο Έλληνας άσος έκανε πράγματα και θαύματα στο παρκέ, με 19 πόντους και εκπληκτική άμυνα.

Μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι, βέβαια, η αγωνιστική άνοδος του 30χρονου φόργουορντ, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο μπασκετμπολίστας βιώνει τον τελευταίο καιρό μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη σχέση του με την καυτή σύντροφό του, Βιβή Τσιάμη.

Μπορεί το ζευγάρι να πέρασε παλαιότερα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αρκετές δύσκολες στιγμές, αλλά πλέον είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ. Κάτι που φάνηκε και στην τελευταία τους δημόσια εμφάνιση, στα γενέλθια της Playmate 2003, τον περασμένο Φεβρουάριο, στο γνωστό μαγαζί Άσπρο Πιάτο της Νέας Σμύρνης.

Είναι επόμενο, λοιπόν, ο Πρίντεζης από τη στιγμή που είναι καλά στα προσωπικά του με την εντυπωσιακή σύντροφό του, να πετάει και στο γήπεδο. Με την ευκαιρία, πάντως, αξίζει να θυμηθούμε μερικές αποκαλυπτικές στιγμές της Βιβής Τσιάμη από το μακρινό και πρόσφατο παρελθόν. 

Απολαύστε την...



























Αντέχετε να δείτε πιο "καυτά" και προκλητικά θέματα; Κάντε "Like" στη σελίδα μας στο Facebook!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags