Facebook Pixel Διάσημη Ολυμπιονίκης αποκαλύπτει: «Πάντα κάνω σεξ πριν τον αγώνα»!
Life
| 2015-09-28 23:28:00

Διάσημη Ολυμπιονίκης αποκαλύπτει: «Πάντα κάνω σεξ πριν τον αγώνα»!

Διάσημη Ολυμπιονίκης αποκαλύπτει: «Πάντα κάνω σεξ πριν τον αγώνα»!

Δείτε το βίντεο...

Η Ρόντα Ρουσεϊ είναι η πιο διάσημη αθλήτρια ΜΜΑ στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής και η πρώτη Αμερικανίδα που κατέκτησε μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες στο τζούντο.

Η Ρούσεϊ, η οποία έκανε περήφανη την πατρίδα της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο το 2008 κατακτώντας το πρώτο μετάλλιο των Η.Π.Α. στο τζούντο, αγωνίζεται πλέον στα main events των ΜΜΑ. Είναι η πιο ακριβοπληρωμένη αθλήτρια μετρώντας 12 συνεχόμενες νίκες, εκ των οποίων οι 11 στον πρώτο γύρο. Πρόσφατα με μια δήλωσή της μάλιστα, ήρθε να καταρρίψει έναν μύθο που επικρατεί γύρω από την προετοιμασία ενός αγώνα.

Από την ημέρα που άρχισε να το εφαρμόζει, μετράει 6 συνεχόμενες νίκες, όλες στον πρώτο γύρο.

Η επιτυχία της σύμφωνα με την ίδια στηρίζεται και σε έναν παράγοντα, ο οποίος μέχρι πρότινος αποτελούσε... απαγορευμένο προνόμιο. Πριν από κάθε παιχνίδι κάνει όσο περισσότερο σεξ μπορεί αφού όπως παραδέχθηκε η ίδια, αυτό αυξάνει την τεστοστερόνη της και βοηθά στην απόδοσή της.

Κόντρα σε έναν άγραφο κανόνα των αθλητών, ο οποίος απαγορεύσει το σεξ πριν τη διεξαγωγή ενός αγώνα, η Ρούσεϊ δεν είχε πρόβλημα να το παραδεχθεί ως καλεσμένη σε βραδινή τηλεοπτική εκπομπή. Τόνισε μάλιστα ότι από την ημέρα που άρχισε να το εφαρμόζει, μετράει 6 συνεχόμενες νίκες, όλες στον πρώτο γύρο.

 



Πηγή: zougla.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags