Facebook Pixel Σοκ! Η Καινούργιου αφαίρεσε τη σιλικόνη από το στήθος – Δείτε την τρομερή αλλαγή
Life
| 2016-05-05 13:01:00

Σοκ! Η Καινούργιου αφαίρεσε τη σιλικόνη από το στήθος – Δείτε την τρομερή αλλαγή

Σοκ! Η Καινούργιου αφαίρεσε τη σιλικόνη από το στήθος – Δείτε την τρομερή αλλαγή

Δεν είναι λίγες οι φορές που βρέθηκε στο στόχαστρο. Τα πυρά που έχει δεχτεί για την εξωτερική της εμφάνιση είναι αμέτρητα, γι΄αυτό και πλέον δεν κρατά τίποτα κρυφό.
 

Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δεν διστάζει να παραδεχτεί την… αδυναμία που έχει στις πλαστικές επεμβάσεις. Αν και στο παρελθόν προσπαθούσε να το κρατήσει κρυφό  κυρίως από την οικογένειά της – έχοντας μάλιστα δηλώσει πως ο πατέρας της έμαθε πως έκανε πλαστική επέμβαση στο στήθος από την τηλεόραση- πλέον μιλά ανοιχτά.

Στη χθεσινή μάλιστα εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, δεν δίστασε να παραδεχτεί πως έχει κάνει ακρότητες για να αποκτήσει μια αψεγάδιαστη, εικόνα τονίζοντας πως έχει μετανιώσει για κάποιες από τις αλλαγές που έκανε πάνω της. Όπως μάλιστα ξεκαθάρισε, αν γυρνούσε ο χρόνος πίσω δεν θα έκανε πλαστική στο στήθος καθώς το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. «Οι περισσότερες που κάνουν πλαστική στο στήθος το μετανιώνουν. Εμένα δεν μου άρεσα με το τόσο μεγάλο στήθος. Έμοιαζε δεύτερο γι΄αυτό και το μίκρυνα», παραδέχτηκε χθες η 31χρονη παρουσιάστρια. Δείτε την με τη σιλικόνη και χωρίς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η απόλυτη Ελληνίδα MILF χωρίς τα ρούχα! (ΦΩΤΟ)

Πηγή: youweekly

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags