Facebook Pixel Φοβερός τσακωμός στο "NAMASTE", την "έπεσαν" σε καλεσμένο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2016-05-31 16:58:00

Φοβερός τσακωμός στο "NAMASTE", την "έπεσαν" σε καλεσμένο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Φοβερός τσακωμός στο "NAMASTE", την "έπεσαν" σε καλεσμένο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η έμπνευση της Ναταλίας Γερμανού να προσκαλέσει στην εκπομπή της έναν συγκεκριμένο δημοσιογράφο προκάλεσε αναταραχή στο στούντιο!

Έναν καβγά χωρίς προηγούμενο παρακολουθήσαμε πριν από λίγη ώρα στην εκπομπή «NaMaSte». Αφορμή στάθηκε μια ερώτηση του Νίκου Γκάνου στον Νάσο Γουμενίδη, ο οποίος ήταν ο σημερινός τους καλεσμένος.

«Το ‘χω πολύ μεγάλη απορία. Πως μπορείς να συνυπάρχεις με άτομα, που έχεις γράψει τόσο αρνητικά σχόλια στα όρια της κακοήθειας; Όπως για μένα, την Έλενα και την Χριστίνα;» είπε ο τραγουδιστής με τον δημοσιογράφο να απαντά: «Δεν είναι θέμα κακοήθειας, είναι θέμα κριτικής. Πώς επικαλείσαι το blog μου αφού δεν το έχεις διαβάσει;».

«Μου έχουν πει και πράγματα και μάλιστα ότι κάθεσαι και σβήνεις και σχόλια μετά» αποκρίθηκε ο Νίκος Γκάνος.

«Με φέρανε εδώ για να απολογηθώ σε κάποιον κύριο, ο οποίος υποτίθεται έχω κάνει κριτική» αναρωτήθηκε ο Νάσος Γουμενίδης και οι τόνοι ανέβηκαν κατακόρυφα.

Στη συζήτηση πήρε μέρος και η Έλενα Ασημακοπούλου, η οποία υποστήριξε ότι όταν έγραψε κάτι για εκείνην, δεν την πήρε τηλέφωνο να το διασταυρώσει και αναγκάστηκε να του τηλεφωνήσει εκείνη.

«Το να χρησιμοποιείτε την τηλεοπτική σας δύναμη για να μου “την πείτε” στον αέρα, το μόνο που κερδίζετε είναι να γίνετε καραγκιόζηδες παραπάνω!» τόνισε ο Νάσος Γουμενίδης.

Σε όλο το καβγά, η Ναταλία Γερμανού θέλησε να μην πάρει το μέρος κανενός και να αρκεστεί να πει ότι κι εκείνη έχει δεχτεί κριτική από τον Νάσο Γουμενίδη αλλά το έχει λύσει μαζί του, παίρνοντάς τον τηλέφωνο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags