Τις πιο ακριβές ξαπλώστρες προκειμένου να ικανοποιήσει το απαιτητικό πελατολόγιό του εγκατέστησε το Nammos.
Το διάσημο εστιατόριο της Μυκόνου διατηρεί τον μύθο του ως ένα από τα καλύτερα beach bars του πλανήτη, καλωσορίζοντας τις 300 νέες ξαπλώστρες συνολικού κόστος 1,5 εκατ. ευρώ. Δηλαδή, 5.000 ευρώ η ξαπλώστρα!
Οι εν λόγω ξαπλώστρες, τις οποίες απολαμβάνουν ήδη οι θαμώνες του Nammos, είναι της εταιρείας Seora, με έδρα τη Μεγάλη Βρετανία, και ονομάζονται Riviera Sunbed.
Είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένες από μαόνι και ατσάλι κορυφαίας ποιότητας, ενώ έχουν σχεδιαστεί από τον Έλληνα Αντώνη Λογοθέτη.
Η ξαπλώστρα μόνη της κοστίζει 2.800 ευρώ, ενώ 1.000 ευρώ κοστίζει το στρώμα της ιταλικής εταιρείας που τη συνοδεύει. Το παζλ συμπληρώνει η ομπρέλα της φίρμας Tuuci από το Μαϊάμι, με κόστος 1.200 ευρώ.
Πηγή: star.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο