Μετά την προβολή δηλώσεων της Ντορέττας Παπαδημητρίου, που σύντομα θα παρουσιάσει το Κάνε Παζάρι στον Σκάι, η παρέα του Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω αναφέρθηκε στην πληροφορία που μετέδωσε ο Δημήτρης μέσα από το ΣΟΥΚΟΥ, σύμφωνα με την οποία το κανάλι του Φαλήρου ετοιμάζει και πρωινή εκπομπή με την παρουσιάστρια.
Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. «Ο Δημήτρης έχει πέσει πολλές φορές εκτός. Νομίζω, πρέπει να το ψάχνει λίγο καλύτερο. Συμβαίνει, δεν το λέω με την κακή έννοια, κι εμείς έχουμε πέσει έξω. Αλλά, επειδή παρακολουθώ την εκπομπή κάνοντας ζάπινγκ και με ενδιαφέρει το τηλεοπτικό του, είναι ουκ ολίγες φορές τελευταία που έχει πέσει εκτός», ανέφερε η παρουσιάστρια.
Θυμίζουμε ότι, πριν από λίγες ημέρες, η Πάολα διέψευσε τον Δημήτρη που είχε αναφέρει on air ότι έχει δώσει τα χέρια για την κριτική επιτροπή του X Factor.