Οι μαχητές του Survivor έζησαν τον τρόμο τις προηγούμενες ημέρες, όταν το βανάκι που τους μετέφερε συγκρούστηκε με διερχόμενο όχημα. Το αποτέλεσμα ήταν να μεταφερθούν όλοι στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις, ωστόσο, η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Πρίαμος είχαν χτυπήσει σοβαρά.
Η παίκτρια είχε δύο σπασμένα πλευρά και οι γιατροί της έδωσαν χρόνο ανάρρωσης 3-6 μήνες, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα η ίδια να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Ο Μάριος Πρίαμος, ωστόσο, παραμένει στον Άγιο Δομίνικο και συγκεκριμένα στο νοσοκομείο, καθώς έχει έναν πιο ελαφρύ τραυματισμό. Ακόμα δεν είναι γνωστό αν ο Κύπριος θα συνεχίσει στο παιχνίδι και αυτό είναι κάτι που θα το ξέρουμε τις επόμενες ημέρες.
Οι υπόλοιποι παίκτες των Μαχητών, οι Κώστας Αναγνωστόπουλος, Πάνος Αργιανίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Ορέστης Τσανγκ, Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και Σάρα Εσκενάζυ επέστρεψαν στην παραλία τους και μπήκαν ξανά στην διαδικασία του παιχνιδιού.
Δείτε στο βίντεο όλα όσα συνέβησαν στην παραλία των Μαχητών.
Πηγή: zappit.gr
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο