Κατά το συμβούλιο του νησιού, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο έντονο περιστατικό, το οποίο πυροδότησε μία ατάκα που είπε το μοντέλο μετά τη νίκη των Μαχητών στο αγώνισμα, την οποία ο Ντάνος παρεξήγησε.
«Εγώ έκανα μία κίνηση απευθυνόμενος σε σένα. Ο Γιώργος ήταν μετά την ήττα, παρεξήγησε. Μετά την ήττα υπάρχουν νεύρα. Προχωράμε, οι σχέσεις μας είναι μια χαρά. Μπορεί να ξαναγίνει πάνω στην ένταση του αγώνα. Δεν θα κρίνω έναν άνθρωπο από μία στιγμή», ανέφερε ο Γιάννης.
Από την πλευρά του, ο Γιώργος υποστήριξε πως «επειδή υπάρχει πείνα και κόπωση, καλό θα είναι να είμαστε προσεκτικοί. Δεν πίστευα ποτέ ότι ο Γιάννης θα έκανε μία κίνηση που θα προσβάλει. Καλό, όμως, θα είναι, όλοι να σεβόμαστε και να είμαστε πιο προσεκτικοί».
Παίρνοντας ξανά τον λόγο, το μοντέλο ξεκαθάρισε πως «δεν έγινε κάτι επίτηδες για να προκαλέσουμε κάποιον», ενώ, όταν ο Σάκης ρώτησε τον Γιώργο γιατί αντέδρασε τόσο έντονα μετά από έναν πανηγυρισμό τη στιγμή που, όντας πρώην ποδοσφαιριστής, έχει δει ανάλογα περιστατικά, εκείνος είπε, μεταξύ άλλων, ότι «απαιτώ να είμαστε προσεκτικοί».
Δείτε στο βίντεο το στιγμιότυπο:
Πηγή: peoplegreece.com
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο