Facebook Pixel Survivor Πανόραμα: Η επική ατάκα του Σπαλιάρα στον Γιώργο Χρανιώτη! - Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός για την εξέλιξη του παιχνιδιού! (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2017-06-26 16:52:00

Survivor Πανόραμα: Η επική ατάκα του Σπαλιάρα στον Γιώργο Χρανιώτη! - Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός για την εξέλιξη του παιχνιδιού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Survivor Πανόραμα: Η επική ατάκα του Σπαλιάρα στον Γιώργο Χρανιώτη! - Τι αποκάλυψε ο ηθοποιός για την εξέλιξη του παιχνιδιού! (ΒΙΝΤΕΟ)

Και ενώ το “Survivor Πανόραμα” συνεχίζει να μονοπωλεί τα απογεύματα των Ελλήνων τηλεθεατών ακολουθώντας τη φόρα του ριάλιτι επιβίωσης, η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχτηκε σήμερα στο πλατό της δύο Διάσημους από το ριάλιτι επιβίωσης!

Σήμερα το απόγευμα καλεσμένοι στην εκπομπή της βρέθηκαν ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Μπο!

Με το που ξεκίνησε λοιπόν η εκπομπή ο Γιώργος Χρανιώτης έκανε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε ποτέ να ξεστομίσει κάποιος παίκτης του Survivor!

Ξεκίνησε λοιπόν να λέει για το αν μύριζαν μέσα στο παιχνίδι ή όχι! Συγκεκριμένα είπε: «Υπήρχαν άνθρωποι που ότι νερό βρίσκανε βάζανε λίγο, πλενόντουσαν, εγώ δεν έβαζα έμενα με το αλάτι γιατί υπάρχει η άποψη ότι αναπνέουν καλύτερα οι πόροι του δέρματος με το αλάτι!

Θυμάμαι λοιπόν τον Σπαλιάρα να μου λέει κάποιες φορές «Χρανιώτη βρωμάνε οι μασχάλες σου», την θυμάμαι αυτή τη φράση», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός και η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε με χιούμορ λέγοντας:

«Να για ποιο λόγο ο Σπαλιάρας πέρασε στην άλλη ομάδα, λόγω της ωμής ειλικρίνειας», δήλωσε χαρακτηριστικά!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:



Πηγή: youweekly.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags