Facebook Pixel Οι πιο σέξι δίδυμες του κόσμου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2011-10-04 23:13:00

Οι πιο σέξι δίδυμες του κόσμου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Οι πιο σέξι δίδυμες του κόσμου! (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Βραζιλιάνες «θεές» Μπία και Μπράνκα Φέρες, πρωταθλήτριες στη συγχρονισμένη κολύμβηση, διάσημα μοντέλα και παρουσιάστριες του MTV μιλούν αποκλειστικά για τoυς Ριβάλντο, Ρομάριο και τον Μαρσελίνιο Λέιτε της Ξάνθης.

Η ομορφιά είναι μια λέξη χωρίς λογική για μένα, γιατί, πολύ απλά, δεν ξέρω το νόημά της" είχε πει ο Πάμπλο Πικάσο.

Αν ζούσε σήμερα ο Ισπανός ζωγράφος στη θέα και μόνο των δίδυμων αδερφών από τη Βραζιλία, Μπία και Μπράνκα Φέρες, θεωρείται βέβαιο πως θα ξεχείλιζε από έμπνευση ξεπερνώντας και την…Guernica!

Οι Βραζιλιάνες “γοργόνες” ξέρουν εκτός από… καφέ ελέω Βραζιλίας αλλά και να κολάζουν τον ανδρικό πληθυσμό με την παρουσία τους και μόνο.

Αγγελικά πρόσωπα που κόβουν την ανάσα και σώματα που λυγίζουν ακόμη και παλαιοημερολογίτη μοναχό, οι πρωταθλήτριες της συγχρονισμένης κολύμβησης δηλώνουν έτοιμες να κατακτήσουν τον κόσμο.

Οι Μπία και Μπράνκα Φέρες παραχώρησαν αποκλειστική συνέντευξη στο Sport24.gr όπου μοιράζονται τα όνειρα τους, διευκρινίζουν τι τους ενδιαφέρει στους άντρες, ενώ δεν κρύβουν την αγάπη τους για ποδόσφαιρο. Μάλιστα κάνουν ειδική μνεία στους Ριβάλντο, Ρομάριο αλλά και τον Λέιτε της Skoda Ξάνθης!

Αμφότερες ξεκίνησαν να αθλούνται σε ηλικία μόλις τριών ετών. Στην ενόργανη γυμναστική δεν έμελλε να μακροημερεύσουν και μεταπήδησαν στη συγχρονισμένη κολύμβηση.

Το 2004 κατέκτησαν το πρωτάθλημα Βραζιλίας και ένα χρόνο μετά εκπροσώπησαν τη χώρα τους στους Παναμερικανικούς Αγώνες του 2005 όπου έγιναν ευρύτερα γνωστές.

Μέχρι πρότινος γυμνάζονταν από κοινού για οκτώ ώρες την ημέρα ενώ δεν αποχωρίζεται ποτέ η μία την άλλη. Η Μπράνκα, είναι τρεις πόντους πιο ψηλή από την ύψους 1,65 μ. Μπία, ωστόσο αμφότερες ζυγίζουν περίπου 52 κιλά.Θεωρούνται από τις πιο σέξι αθλήτριες του κόσμου, κατέχοντας μόνιμη θέση σε σχετικά αφιερώματα του παγκόσμιου Τύπου.

Οι πολυάσχολες δίδυμες Φέρες

Η Μπία και Μπράνκα Φέρες λύνουν την απορία του Sport24.gr σχετικά με το πως προλαβαίνουν να κάνουν συγχρονισμένη κολύμβηση, να παρουσιάζουν εκπομπές στο βραζιλιάνικο MTV, να ποζάρουν στα εξώφυλλα περιοδικών αλλά και να πραγματοποιούν guest εμφανίσεις σε σαπουνόπερες.

“Φέτος αποφασίσαμε να απέχουμε από την εθνική ομάδα, γιατί ήταν δύσκολο να συνδυάσουμε τις υποχρεώσεις μας, με το MTV. Στην εθνική ομάδα προπονούμαστε 8 ώρες, τέσσερις το πρωί και τέσσερις το απόγευμα.

Έτσι στην παρούσα φάση είμαστε ντουέτο στον σύλλογο που ανήκουμε αλλά όχι στην εθνική. Τη μισή μέρα την αφιερώνουμε στη συγχρονισμένη κολύμβηση. Αφιερώνουμε τέσσερις ώρες κάθε μέρα από Δευτέρα μέχρι Σάββατο. Τις υπόλοιπες ώρες δίνουμε βάρος στις υπόλοιπες δραστηριότητες μας”.

Συμμετοχή στην μικρή οθόνη

Η δημοφιλία των αδελφών Φέρες, τις έφερε μέχρι την μικρή οθόνη, όπου είχαν συμμετοχή στο σίριαλ “Duas Caras”.

“Ήταν μεγάλη ευκαιρία για εμάς. Μάθαμε πολλά και γνωρίσαμε πολύ έμπειρα άτομα του χώρου. Το απολαύσαμε” αναφέρουν χαρακτηριστικά στο Sport24.gr.

Το όνειρο των Ολυμπιακών Αγώνων

Παρά την επιτυχία τους εκτός αγωνιστικών χώρων, το μεγάλο όνειρο για την Μπία και την Μπράνκα είναι εκπροσωπήσουν την Βραζιλία σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

“Ίσως το 2016 τα καταφέρουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στην πόλη μας, το Ρίο Ντε Τζανέιρο. Παραμένει ως το όνειρο μας”.

Υποστήριξη στη Βάσκο Ντα Γκάμα

Οι Βραζιλιάνες καλλονές σεβόμενες τον εαυτό τους, δεν θα μπορούσαν να ασχολούνται παράλληλα και με το ποδόσφαιρο.

“Υποστηρίζουμε τη Βάσκο Ντα Γκάμα. Πρόκειται για την ομάδα που εκπροσωπείται από ανθρώπους που ήρθαν από την Πορτογαλία. Η οικογένεια της μητέρας μας κατάγεται από εκεί, έτσι αποτελεί παράδοση για την οικογένεια μας”.

Ρομάριο και Μπέκαμ

Οι Βραζιλιάνες πρωταθλήτριες ψηφίζουν Ρομάριο για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο και Μπέκαμ για την εξωτερική εμφάνιση.

“Ο αγαπημένος παίκτης είναι ο Ρομάριο. Είχε μεγάλη αυτοπεποίθηση ως ποδοσφαιριστής και έγραψε ιστορία τόσο με την Βάσκο Ντα Γκάμα, όσο και με την εθνική Βραζιλίας. Και οι δύο πιστεύουμε όσον αφορά στην εξωτερική εμφάνιση πως ο Μπέκαμ είναι πολύ χαριτωμένος”.

"Κορυφαίος ο Λέιτε της Ξάνθης"

Το Sport24.gr ζήτησε από την Μπία και την Μπράνκα Φέρες να ψηφίσουν έναν εκ των Ζιοβάνι, Ριβάλντο και Ζιλμπέρτο Σίλβα, όμως έκαναν την έκπληξη.

“Ο Ριβάλντο ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής το 2002 με την Βραζιλία και ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου το 1999, όμως ο αγαπημένος παίκτης μας είναι ο Μαρσελίνιο Λέιτε της Skoda Ξάνθης! Είναι ένα μεγάλο ταλέντο και φίλος μας από τότε που ήμασταν παιδιά. Πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο”.

Οι πανέμορφες αθλήτριες χαρακτηρίζουν κορυφαία στιγμή της αθλητικής καριέρας του τη συμμετοχή στους Παναμερικανικούς Αγώνες το 2007.

“Οι Παναμερικανικοί Αγώνες το 2007, ήταν το σημείο όπου αρχίσαμε να εμφανιζόμαστε. Λάβαμε το βραβείο των πιο όμορφων αθλητών του τουρνουά, ενώ κατακτήσαμε και το χάλκινο μετάλλιο”.

Οι ιδανικοί άντρες

Ποιος τύπος ανδρών μπορεί να κλέψει την καρδιά των δίδυμων αδερφών Φέρες;

Μπία: “Προτιμώ γλυκούς άνδρες με χιούμορ”.

Μπράνκα: “Θέλω να είναι χαριτωμένοι και τζέντλεμεν”.

Το Hollywood μπορεί να περιμένει…

Όσον αφορά στην υποκριτική το Χόλιγουντ θα πρέπει ακόμη να περιμένει για τις “καυτές” αθλήτριες.

“Δεν ενδιαφερόμαστε να επικεντρωθούμε στην υποκριτική τέχνη αν και μας αρέσει. Προτιμούμε πάντως να εργαζόμαστε ως παρουσιάστριες και ρεπόρτερ στο MTV. Πιστεύω πως είναι θαυμάσιο να μας μάθει όλος ο κόσμος αλλά και συνάμα δύσκολα.

Εργαζόμαστε σκληρά και συνεχίζουμε να έχουμε μία καλή δουλειά στη Βραζιλία. Σπουδάσαμε σε δραματική σχολή, γεγονός που μας δίνει περισσότερο αυθορμητισμό στην καριέρα μας”.

Πηγή: Sport24.gr

Δείτε τις Μπία και Μπράνκα Φέρες κατά την διάρκεια σέξι φωτογράφησης.
 

 

 

 

 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags