Η τραγουδίστρια απο την Λαμία Μαρίνα Μαράτου, μπορεί να έγινε γνωστή λόγω της συμμετοχής της στο Deal του Alpha όπου τρέλανε ακόμα και τον Χρήστο Φερεντίνο, σίγουρα όμως δεν είναι άγνωστη στο διαδικτυακό κοινό αφού ήδη έχει περισσότερους απο 400.000 followers στο instagram

Μπορεί ακόμα το όνομα της να μην σας λέει και πολλά εκτός αν την γνωρίζετε απο τα social media, σύντομα όμως θα την μάθει όλη η Ελλάδα αφού ήδη έχει δεχτεί πρόταση απο τον ΣΚΑΪ για να συμμετάσχει σε κάποιο απο τα ριάλιτι του.

Η Μαρίνα Μαράτου διαθέτει ένα όμορφο σώμα, στο οποίο βέβαια έχει κάνει τις απαραίτητες αισθητικές διορθωτικές επεμβάσεις για να είναι ακόμα πιο θηλυκό και δεν διστάζει να εμφανίζεται με το μαγιό της στο instagram!

Σε μία από τις τελευταίες εμφανίσεις της στον Αστέρα της Βουλιαγμένης και η Μαρίνα Μαράτου σέλφαρε με το πλάνο να γεμίζει από το θεσπέσιο και πληθωρικό της μπouστο!

Και να ήθελες να δεις κάτι άλλο απλά δεν γίνεται.

Ναι υπενθυμίσουμε ότι πριν ένα χρόνο της είχε γίνει πρόταση να συμμετάσχει στο ριάλιτι για λογαριασμό του ΣΚΑΪ και οι συζητήσεις είχαν προχωρήσει! Αυτό όμως που δεν τα βρήκαν ήταν το οικονομικό!

Τώρα όμως όπως διαρρέεται ήδη έχουν ξεκινήσει νέες συζητήσεις, αφού όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω στις φωτογραφίες δεν είναι μια γυναίκα που περνάει απαρατήρητη και το κανάλι θέλει τέτοιες παρουσίες.

Πηγή: tvfreaks.gr