Facebook Pixel Ελένη Μενεγάκη: Σάλος με το "ατύχημα" της Μενεγάκη - Έφυγε η μπλούζα στο Λούνα Παρκ - Τσίτσιδη μέσα στον κόσμο (Vid)
Life
| 2023-06-17 15:24:00

Σάλος με το "ατύχημα" της Μενεγάκη - Έφυγε η μπλούζα στο Λούνα Παρκ - Τσίτσιδη μέσα στον κόσμο (Vid)

Sportdog Team
Σάλος με το "ατύχημα" της Μενεγάκη - Έφυγε η μπλούζα στο Λούνα Παρκ - Τσίτσιδη μέσα στον κόσμο (Vid)

Φάνηκε το στήθος της και δεν μπορούσε να κάνει τίποτα η διάσημη παρουσιάστρια, όταν πάνω στο παιχνίδι έφυγε η μπλούζα!

Στην εκπομπή της Τρίτης, η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε ένα "ατύχημα" που είχε στο λούνα παρκ όταν ήταν στην ηλικία των 20 ετών.

Με αφορμή την είδηση ότι τρενάκι λούνα παρκ στην Κίνα σταμάτησε στον αέρα για μισή ώρα, λόγω διακοπής ρεύματος, η ίδια μοιράστηκε με τους τηλεθεατές την εμπειρία της, όταν κατέβηκε η μπλούζα της και αποκαλύφθηκε το στήθος της, ενώ βρισκόταν στο γνωστό σε όλους "ταψί". Τότε ήταν μόλις 20 ετών και ευτυχώς δεν την ήξερε κανείς ακόμα, όπως εξήγησε...

"Μου έχει συμβεί εμένα πάνω στο ταψί. Ήμουν 20 χρόνων, ευτυχώς δε με ήξερε ούτε η μάνα μου. Κατέβηκε η μπλούζα. Γεια σου μπλούζα. Αλλά πώς να τη σηκώσεις αφού κρατιέσαι…. Eίχε μαζευτεί κόσμος. Τι κάνεις εκείνη την ώρα;", είπε η παρουσιάστρια του ALPHA περιγράφοντας τη δύσκολη εμπειρία της.

Δείτε το βίντεο όπου περιγράφει το "ατύχημά" της:

 

Άφωνοι με το σέξι κούνημα της Μενεγάκη - Έτσι μπήκε στο πλατό - Καμπύλες-φωτιά με σατέν φόρεμα! (Vid)

Με σέξι σατέν φόρεμα, που άφηνε τις καμπύλες της να διαγράφονται εντυπωσιακά, παρουσιάστηκε στην εκπομπή της στο MEGA η Ελένη Μενεγάκη, η οποία τρέλανε παράλληλα τους συνεργάτες της με το... κούνημά της!

Δείτε το βίντεο:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags