Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, συνάντησε την Σταυρούλα Χρυσαειδή σε βραδινή της έξοδο και η ίδια έμεινε για λίγο μπροστά σε αυτή για να απαντήσει σε κάποιες από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Μίλησε, δηλαδή, για τη ζωή της μετά το Survivor All Star και για τις επαφές που διατηρεί με κάποιους από τους παίκτες.

Ένα από τα φλέγοντα ζητήματα, μάλιστα, για το οποίο ρωτήθηκε, έχει να κάνει με την ερωτική της ζωή και το σύντροφο που ανέφερε έμμεσα πως υπάρχει στη ζωή της, σε προηγούμενη συνέντευξή της. Ξεκαθάρισε, ωστόσο, πως δεν υπάρχει σύντροφος...

«Τώρα είμαι ελεύθερη και ωραία. Είμαι καλά. Αυτό με τη νέα σχέση κάπου το είδα. Δεν έχω σχέση. Είπα πως ξεκίνησα να βγαίνω με ένα παιδί και είναι πάρα πολύ πρόσφατο. Εν τέλει, δεν κατέληξε κάπου και γράψανε παντού ότι είμαι ερωτευμένη»

Όσον αφορά τον Κωνσταντίνο Βασάλο ξεκαθάρισε: «Πέρα από τα social δεν έχουμε κάποιες επαφές, δεν το έχουμε επιδιώξει»

Άλλωστε, σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε σχολιάσει σχετικά: «Μια χαρά παιδί είναι, προφανώς, και όποιος πει το αντίθετο θα είναι ψέματα. Αλλά θεωρώ ότι δεν ταιριάζουμε, είμαστε τελείως διαφορετικοί κόσμοι. Θα έπρεπε να γίνουν πολλοί συμβιβασμοί, και από τις δύο πλευρές, για να ταιριάξει εκείνος στο δικό μου κόσμο κι εγώ στον δικό του. Δεν χρειάζεται να γίνει κάτι τέτοιο, μια χαρά φίλοι είμαστε και νομίζω ότι είναι καλύτερα να μείνει έτσι»!

 

Παραλήρημα με αυτή τη ΦΩΤΟ της Σταυρούλας του Survivor - Με κολλητό μίνι και διχτυωτό

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή είναι από τις πιο προικισμένες παίκτριες που έχουν περάσει ποτέ από το Survivor και φροντίζει να το... επιβεβαιώνει συνεχώς με τις αναρτήσεις της στο instagram.

Φυσικά, το δυνατό της σημείο είναι τα οπίσθιά της, που δεν χάνει την ευκαιρία να τα... παρουσιάζει στους followers της!

Απολαύστε!