Facebook Pixel Ανακοίνωσε το "τέλος" ο Αντώνης Ρέμος - "Ίσως για μένα έχει περάσει το τρένο…" (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2023-11-19 07:47:00

Ανακοίνωσε το "τέλος" ο Αντώνης Ρέμος - "Ίσως για μένα έχει περάσει το τρένο…" (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ανακοίνωσε το "τέλος" ο Αντώνης Ρέμος - "Ίσως για μένα έχει περάσει το τρένο…" (ΒΙΝΤΕΟ)

Αποκαλυπτικός ο διάσημος τραγουδιστής σε δηλώσεις που έκανε on camera!
 

Ο Αντώνης Ρέμος με τη σύζυγό του, Υβόννη Μπόσνιακ βρέθηκαν στην Πλάκα για να ακούσουν τον Κώστα Χατζή και τον Γιώργο Κατσαρό.

Μαζί τους ήταν η μητέρα του τραγουδιστή αλλά και ο Κώστας Πηλαδάκης. Mάλιστα ο Αντώνης Ρέμος ανέβηκε στην σκηνή και όπως είπε τα νέα παιδιά έχουν χάσει λίγο τον δρόμο τους με τα social media και τραγούδησε μαζί με τον Κώστα Χατζή.

Ο τραγουδιστής μίλησε στις κάμερες που τον περίμεναν για όσα τον ρώτησαν.

Για το Fame Story και την κόντρα του με τον Light: «Όλα τα παιδιά έχουν ανησυχίες. Ο Light είναι 28 χρονών και το αίμα του βράζει και θέλει να λέει την άποψή του και πολύ καλά κάνει» είπε.

«Είναι αμήχανος ο ρόλος του κριτή. Τα παιδιά μέσα έχουν τις ανησυχίες τους αλλά είναι επιλογή τους, ξέραν από την αρχή τι θα αντιμετωπίσουν» ανέφερε.

Τι μουσική ακούει η κόρη του: «Μεγάλωσε με το Αεροπλάνο του Κώστα Χατζή. Ακούει πολλά ξένα τραγούδια. Μου αρέσει που έχει καλό γούστο στη μουσική».

Σχολιάζοντας την επιλογή της Μαρίνας Σάττι για τη Γιουροβίζιον και αν θα πήγαινε ο ίδιος είπε: «Πολύ ενδιαφέρον και μακάρι να τα πάει καλά. Μετά από καιρό είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον. Το στιλ του δικό μου δεν θα ταίριαζε στη Εurovision, ποτέ δεν ξέρεις αλλά ίσως για μένα έχει περάσει το τρένο».

 

ΣΟΚ στα μπουζούκια! Κατσαρίδα ανέβηκε σε Ελληνίδα τραγουδίστρια στην πίστα - Ψύχραιμος ο Ρέμος (Vid)

Viral έχει γίνει στο TikTok ένα βίντεο από μπουζούκια στη Θεσσαλονίκη, καθώς συνέβη ένα περίεργο, αστείο και… ανατριχιαστικό για κάποιους περιστατικό.

Συγκεκριμένα, ο Αντώνης Ρέμος και η Στεφανία Ρίζου πραγματοποιούσαν εμφάνιση σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της πόλης, με τους εκατοντάδες παρευρισκόμενους να απολαμβάνουν το μουσικό πρόγραμμα και τη συνεργασία τους επί σκηνής.

Ωστόσο, σε κάποια φάση, θαμώνες εντόπισε ένα μεγάλο έντομο πάνω στο λευκό παντελόνι της τραγουδίστριας, η οποία δεν είχε καταλάβει τίποτα και συνέχιζε να τραγουδά, άνετη.

Το βίντεο αναρτήθηκε στη δημοφιλή πλατφόρμα δικτύωσης και όλοι νόμιζαν πως πρόκειται για κατσαρίδα. Τελικά, όμως, ήταν ένα έντομο που έμοιαζε με τζιτζίκι.

@belvedora Αυτο ακριβώς, τίποτα αλλο!! #greecetiktok#fyp#aremovic#mpouzoukia#foryourpage#viral ♬ original sound - Belvedora

Μάλιστα, οι χρήστες του TikTok “τάγκαραν” την τραγουδίστρια, η οποία ανέφερε πως δεν είχε καταλάβει απολύτως τίποτα.

Στη συνέχεια, η Στεφανία Ρίζου ανήρτησε ένα δεύτερο βίντεο στον δικό της λογαριασμό, που αποτελεί τη συνέχεια του προηγούμενου, και εκεί βλέπουμε τον Αντώνη Ρέμο να απομακρύνει το έντομο από το παντελόνι της.

“Μέχρι και τα τζιτζίκια έρχονται πάνω σου παιδί μου” της είπε ο δημοφιλής ερμηνευτής, όπως ακούγεται στο βίντεο, το οποίο δημοσίευσε γράφοντας αυτοσαρκαστικά “εσύ κι ο γρυλος σου”.

@stef_rizo ..Εσύ κι ο γρυλος σου. #viral #aremovic #thessaloniki #grilos ♬ original sound - Stefania Rizou

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags