Facebook Pixel Κίνηση-ματ Ατζούν με εντυπωσιακή μελαχρινή - Μετά το GNTM και το Nomands πάει και στο Survivor (ΦΩΤΟ)
Life
| 2023-11-29 09:40:00

Κίνηση-ματ Ατζούν με εντυπωσιακή μελαχρινή - Μετά το GNTM και το Nomands πάει και στο Survivor (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Κίνηση-ματ Ατζούν με εντυπωσιακή μελαχρινή - Μετά το GNTM και το Nomands πάει και στο Survivor (ΦΩΤΟ)

Την γνωρίσαμε αρχικά μέσα από τη συμμετοχή της σε δύο ριάλιτι, όμως τώρα έρχεται να... τριτώσει το καλό, καθώς ετοιμάζεται για Άγιο Δομίνικο πιο εντυπωσιακή από πότέ!

Την Εύη Ιωαννίδου την γνωρίσαμε στα 22 της το 2018, όταν αποφάσισε να συμμετάσχει στο Next Top Model Ελλάδας! Η ίδια μεγάλωσε στη Βέροια όπου οι γονείς της έχουνε κατάστημα καφέ ενώ τα τελευταία χρόνια εξαιτίας της δημοσιότητας που κέρδισε από το GNTM έχει σημαντική παρουσία στην εγχώρια showbiz και εργάζεται ως μοντέλο, έχοντας δυνατές συνεργασίες με επώνυμα brands και αρκετές προτάσεις!

Η παρουσία της δεν άφησε ασυγκίνητο τον Τούρκο παραγωγό του Survivor Ατζούν Ιλίτζαλι, ο οποίος μέσω της εταιρείας παραγωγής στην Ελλάδα, πλησίασε το όμορφο μοντέλο για συμμετοχή στο Survivor για ακόμα μία φορά!

Η Εύη Ιωαννίδου που έχει ήδη απορρίψει μία φορά το Survivor, ωστόσο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του "Εθνους" επίκειται ένα νέο ραντεβού αφού τα χρήματα προσφέρονται είναι τόσα, που δύσκολα λες όχι.

Πηγή: koolnews.gr

Αλλάζουν όλα στο Survivor, τέλος οι παρανομίες - Ο κρυφός όρος Ατζούν στους παλιούς παίκτες που επιστρέφουν!

Επιστρέφει το Survivor με νέο κύκλο το 2024, ενώ όπως έγινε γνωστό η πρώτη παίκτρια της ομάδας των «Διασήμων» έχει ήδη πει το ναι για τη συμμετοχή της, σύμφωνα με σχετικά ρεπορτάζ. Η παίκτρια δεν είναι άλλη από την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία έχει ήδη ταξιδέψει δύο φορές στον Άγιο Δομίνικο και σύμφωνα με την εκπομπή Χαμογέλα και πάλι ετοιμάζει ξανά βαλίτσες.

Το ριάλιτι επιβίωσης θα προβληθεί και πάλι από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ με νέα επεισόδια, νέους παίκτες αλλά και κάποιους... παλιούς γνώριμους.

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ, που ανακοινώνει ότι έχουν ξεκινήσει οι δηλώσεις συμμετοχής, ενώ από ο,τι φαίνεται ο νέος κύκλος του ριάλιτι θα ακολουθήσει το μοντέλο του All Star με την παραγωγή να βρίσκεται σε συζητήσεις με κάποιους από τους παλιούς παίκτες.

Σύμφωνα με το OPEN η παραγωγή του Survivor έχει κάνει κάποιες πρώτες επαφές και με την Κατερίνα Δαλάκα, αλλά και τον Τριαντάφυλλο.

Την ίδια στιγμή, μέσα από ρεπορτάζ της εκπομπής “Πρωινό ΣουΣου”, έγινε γνωστό πως ο Άρης Σοϊλέδης δέχτηκε πρόταση και είπε το “ναι”.

 

Ο όρος του Ατζούν στους παλιούς παίκτες του Survivor

Παράλληλα, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ αφού η Φαίη Σκαρδά εξέφρασε επανειλημμένα την διαφωνία της να βρίσκονται στο παιχνίδι και παίκτες από προηγούμενους κύκλους, ακολούθησε μία αποκάλυψη. Σύμφωνα λοιπόν με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, φέτος το ριάλιτι θα είναι διαφορετικό για τους… παλιούς, καθώς θα έχουν αλλάξει σε μεγάλο βαθμό οι κανονισμοί, ώστε να μην μπορούν να κλέψουν και να παρανομήσουν τόσο εύκολο, όπως έγινε στο All Star. Σίγουρα θα υπογραφούν και σχετικοί όροι στα συμβόλαιά τους!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags