Facebook Pixel Νίκος Οικονομόπουλος: "Σωσίας" της Μαλέσκου η νέα σύντροφος του Νίκου Οικονομοπούλου - Ο λόγος που δεν την εμφανίζει ποτέ (ΦΩΤΟ)
Life
| 2024-01-11 09:20:00

"Σωσίας" της Μαλέσκου η νέα σύντροφος του Νίκου Οικονομοπούλου - Ο λόγος που δεν την εμφανίζει ποτέ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
"Σωσίας" της Μαλέσκου η νέα σύντροφος του Νίκου Οικονομοπούλου - Ο λόγος που δεν την εμφανίζει ποτέ (ΦΩΤΟ)

Ερωτευμένος ο γνωστός τραγουδιστής με εντυπωσιακό μοντέλο, η οποία δεν χάνει εμφάνισή του στο νυχτερινό κέντρο!  

Ο Νίκος Οικονομόπουλος τα άλλαξε όλα κι  έκανε μία νέα αρχή στην προσωπική του ζωή, διανύοντας την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής φαίνεται να είναι σε σχέση με την Ασημένια Καμτσή.

Ο τραγουδιστής και το μοντέλο φαίνεται πως ήρθαν πιο κοντά, πριν από περίπου έναν χρόνο, όταν βρέθηκαν στο Παρίσι για τα γυρίσματα του video clip «Πρέπει, δεν πρέπει».

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή "Πρωινό", ο Νίκος Οικονομόπουλος και η Ασημένια Καμτσή είναι ζευγάρι εδώ και 1 μήνες, κρατώντας τη σχέση τους μακριά από τη δημοσιότητα. Είναι η στάση ζωής του ώστε να μη αποκαλύπτει ποτέ τίποτα για την προσωπική του ζωή και μάλιστα ο Γιώργος Λιάγκας θυμήθηκε και μία απίστευτη ιστορία όταν τον είχε συναντήσει στις καλοκαιρινές του διακοπές!

 

Η νέα σύντροφος του τραγουδιστή κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ, αφού έχει ποζάρει ως μοντέλο για τις ανάγκες φωτογράφισης, ενώ ακολούθησε η συνεργασία με τον Νίκο Οικονομόπουλο.

Η καστανόξανθη καλλονή έχει πράσινα μάτια, ύψος 1.75, ενώ συνεργάζεται με γνωστό πρακτορείο μοντέλων.

Μέχρι πρόσφατα, η Ασημένια Καμτσή είχε ιδιωτικό τον λογαριασμό της στο instagram, αλλά πριν από λίγες μέρες αποφάσισε να το κάνει δημόσιο.

Ληστεία-μυστήριο στη βίλα του Οικονομόπουλου - Πόσα χρήματα πήραν - Δεν το έμαθε… ούτε η αστυνομία!

Πριν λίγο καιρό άγνωστοι λήστεψαν την βίλα στα Νότια Προάστια του κορυφαίου τραγουδιστή Νίκου Οικονομόπουλου.

Προφανώς οι άγνωστοι θα περίμεναν ότι θα βρουν περισσότερα λάφυρα εντός του σπιτιού, εξαιτίας του υψηλότατου μεροκάματου που παίρνει ο καλλιτέχνης αλλά σύμφωνα με πληροφορίες αρκέστηκαν στην εικόνα των 200.000 ευρώ που βρήκαν.

Μάθαμε ότι για έναν περίεργο λόγο δεν δόθηκε δημοσιότητα στην υπόθεση αυτή. Σχεδόν δεν την κατέγραψε ούτε το περιπολικό που πήγε (;) στο αναστατωμένο σπίτι.

Μαζί με τα μετρητά χάθηκαν 2 χρυσά ρολόγια και αρκετά κοσμήματα. Την ώρα της ληστείας ο δημοφιλής καλλιτέχνης βρισκόταν στην πίστα και αποθεωνόταν από τους θαυμαστές του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags