Facebook Pixel Γιώργος Νταλάρας: Χαμός στον αέρα για τον Γιώργο Νταλάρα: "Όχι! Δεν έγινε Γιωργάκης" (BINTEO)
Life
| 2024-01-22 13:48:00

Χαμός στον αέρα για τον Γιώργο Νταλάρα: "Όχι! Δεν έγινε Γιωργάκης" (BINTEO)

Sportdog Team
Χαμός στον αέρα για τον Γιώργο Νταλάρα: "Όχι! Δεν έγινε Γιωργάκης" (BINTEO)

"Είναι βαρύ να λέμε για ήθος για μια λάθος συμπεριφορά. Λίγο να χαλαρώσουμε και όχι να αμφισβητήσουμε το ήθος και την αξιοπρέπεια του Γιώργου Νταλάρα" είπε έξαλλος ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Ένταση προκλήθηκε στο Πρωινό Σου Σού με την Ελένη Τσολάκη το πρωί της Δευτέρας με αφορμή τον Γιώργο Νταλάρα. Ο Θοδωρής Ρακιντζής υποστήριξε ότι μετά την αντίδρασή του έγινε «Γιωργάκης» με αποτέλεσμα ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος να ξεσπάσει και να ακολουθήσει μία έντονη τοποθέτηση.

«Είναι βαρύ να λέμε για ήθος για μια λάθος συμπεριφορά. Λίγο να χαλαρώσουμε και όχι να αμφισβητήσουμε το ήθος και την αξιοπρέπεια του Γιώργου Νταλάρα. Μην τρελαθούμε τώρα, ήταν μία λάθος στιγμή. Συμφωνούμε στο ότι ήταν επιθετικός και χτύπησε τον άμαχο πληθυσμό. Δεν έγινε Γιωργάκης, όχι. Δεν είναι πραγματικότητα, είναι άποψή σου. Δεν έγινε Γιωργάκης από μία άτυχη στιγμή. Έλα τώρα, 55 χρόνια καριέρας. Θα θίξουμε το ήθος και την καριέρα του; Σοβαρά τώρα;» ανέφερε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

«Επειδή ωρύεσαι, δεν σημαίνει ότι έχεις δίκιο. Ούτε Γιωργάκης, ούτε το ήθος κι η αξιοπρέπειά του θα αμφισβητηθούν. Εντάξει; Στο κομμάτι της συμπεριφοράς και στον άμαχο πληθυσμό είναι απαράδεκτο. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει μετανιώσει. Ο Γιώργος Ναταλάρας είπε κάτι με λάθος τρόπο. Αν είναι να το παίρνει ο καθένας προσωπικά, καήκαμε» πρόσθεσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Πηγή: zappit.gr

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags