Facebook Pixel Άσος του ΠΑΟΚ παντρεύεται την κόρη πάμπλουτου - Του έκανε δώρο σπίτι!
Life
| 2024-04-03 09:20:00

Άσος του ΠΑΟΚ παντρεύεται κόρη πάμπλουτου επιχειρηματία - Δώρο πολυτελές σπίτι ο πεθερός στη Θεσσαλονίκη!

Sportdog Team
Άσος του ΠΑΟΚ παντρεύεται κόρη πάμπλουτου επιχειρηματία - Δώρο πολυτελές σπίτι ο πεθερός στη Θεσσαλονίκη!

Είναι τρία χρόνια μεγαλύτερή του και η ζωή της μόνο ήσυχη δεν ήταν τα προηγούμενα χρόνια...

Τα σκαλιά της εκκλησίας αναμένεται να ανέβει σύντομα ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ με την εκλεκτή της καρδιάς του όπως αναφέρει ο βουλγαρικός Τύπος!

Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ και αρχηγός της εθνικής Βουλγαρίας σύμφωνα με τα όσα γράφονται σήμερα στην πατρίδα του αναμένεται να μπει στο κλαμπ των παντρεμένων, έχοντας ήδη κάνει την πρόταση στην Σίλβια Ζόροβα με την οποία διατηρεί σχέση τα τελευταία τρία χρόνια, με την οικογένεια του και τους συμπαίκτες του στην εθνική να περιμένουν τα… προσκλητήρια.

 

Χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της βουλγαρικής ιστοσελίδας skandal.bg αναφέρει όλες τις λεπτομέρειες και για την σύντροφο του Ντεσπόντο και για το background της:

«Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν, συγγενείς και φίλοι του Νο 1 ποδοσφαιριστή της Βουλγαρίας, Κιρίλ Ντεσπόντοφ περιμένουν να λάβουν προσκλήσεις για τον γάμο με την αρραβωνιαστικιά του – τρία χρόνια μεγαλύτερη Σίλβια Ζόροβα, κόρη Ντίμιταρ Ζόροφ. Ο ποδοσφαιριστής και η κοπέλα του αναμένεται να παντρευτούν το καλοκαίρι.

Οι δυο τους πλέον μένουν μαζί στη Θεσσαλονίκη, όπου ο επιθετικός αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ και μένουν σε ένα πολυτελές σπίτι δίπλα στη θάλασσα, αλλά σύμφωνα με γνωστούς, το ακίνητο αγόρασε ο πατέρας του κοριτσιού, επιχειρηματίας Ντιμίταρ Ζόροφ. Θεωρείται ο πιο σοβαρός παίκτης στην επιχείρηση γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων στη Βουλγαρία, έχει και άλλες επιχειρήσεις στην χώρα και εκτός αυτης.

Ο ίδιος ο Ντεσπόντοφ έριξε τη βόμβα για τον αρραβώνα του κατά τη διάρκεια των βραβείων του για τον Ποδοσφαιριστή της Χρονιάς για το 2023, λίγες μέρες πριν. Τότε δεν είπε ποια ήταν η κυρία της καρδιάς του, και μόνο οι πιο κοντινοί του γνώριζαν για αυτήν. Ο Κιρίλ και η Σίλβια είναι μαζί από τότε που ο ποδοσφαιριστής μετακόμισε στην Λουντογκόρετς και συναντήθηκαν σε ένα εστιατόριο της Σόφιας ενώ ο Ντεσπόντοφ βρισκόταν σε συγκέντρωση με την εθνική ομάδα. Σύντομα η Σίλβια άρχισε να περνά πολύ χρόνο στο Ράζγκραντ και οι δυο τους δεν κρύφτηκαν καν και πήγαν σε εστιατόρια της πόλης. Για καλή τους τύχη, κανείς στην ήσυχη πόλη δεν αναγνώρισε ποια ήταν η κυρία δίπλα στο αστέρι της ομάδας τους και έτσι η σχέση τους παρέμεινε κρυφή για πολύ καιρό.

Η ίδια η μις Ζορόβα έγινε πιο διάσημη το καλοκαίρι του 2018, όταν χτύπησε ένα φορτηγό Chistota με δύο άνδρες που έπλεναν με μάνικες τον περιφερειακό δρόμο της Σόφιας. Ένα μήνα αργότερα, ένα από τα θύματα πέθανε και Σίλβια Ζόροβα έλαβε αθωωτική ποινή για την υπόθεση.

Η κόρη του αγροτοεπιχειρηματία κατέληξε σε λίστα του Κρατικού Αγροτικού Ταμείου για «ξενώνες», από τον οποίο έλαβε 391.160 BGN (σ.σ σχεδόν 200.000 ευρώ) για την ανακατασκευή ενός υπάρχοντος ξενοδοχείου αγροτικού τουρισμού και για την αγορά εξοπλισμού για την ανακαίνιση του κτιρίου κοντά το οικογενειακό τυροκομείο στη Βράτσα που χτίστηκε το 1997. Λόγω παραβάσεων που διαπιστώθηκαν στα ευρωπαϊκά έργα, έπρεπε να επιστρέψει όλα τα χρήματα.

Παρά αυτές τις αντιξοότητες, ο Ντεσπόντοφ και ο Ζορόβα είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν μπορούν να ζήσουν ο ένας χωρίς τον άλλον. Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο πού ακριβώς θα γίνει ο γάμος. Οι υποθέσεις είναι ότι θα γίνει πρώτα στη Βουλγαρία, όπου ο ποδοσφαιριστής και η σύζυγός του θα συνάψουν πολιτικό και εκκλησιαστικό γάμο. Μετά από αυτό, οι δυο τους θα επιστρέψουν στην Ελλάδα, όπου θα κάνουν ένα τρελό πάρτι με τους πιο στενούς συγγενείς και φίλους τους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags