Αγάπη υπερβολική ερμήνευσαν η Δώρα Παντέλη και ο Γιώργος Παπαδόπουλος στην σκηνή του J2US δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.

Μπορεί να είχαν λίγα μόνο λεπτά να ετοιμαστούν μιας και έγινε η μεγαλύτερη ανατροπή της βραδιάς κατάφεραν, όμως, να το βγάλουν εις πέρας και με το παραπάνω.

«Τι όμορφα που τραγούδησες, με έναν δικό σου τρόπο. Με ένα πολύ δυναμικό ρεφρέν. Ήσουν πολύ εντυπωσιακή! Αυτό που θέλω να μάθω και καίγομαι να μάθω είναι πώς σε είδε η Γαλάτεια με τον Γιώργο», είπε η Καίτη Γαρμπή.

«Πολύ καλύτερα από την προηγούμενη φορά. Η εμφάνιση είναι αποστομωτική!», πρόσθεσε ο Σταμάτης Φασουλής.

Η Δέσποινα Βανδή συνέχισε: «Συμφωνώ με την Καίτη που έβαλες δικά σου στοιχεία. Κάποιες καταλήξεις είχαν θέματα. Σε βρήκα λίγο σφιγμένη. Ένιωσα ότι την περασμένη εβδομάδα τα είχες δώσει όλα. Αισθανόμουν ότι είχες με εγκράτεια τώρα. Δεν ξέρω σε τι οφείλεται αυτό. Θα ήθελα να το χαρείς λίγο περισσότερο».

Η Βίκυ Σταυροπούλου κατέληξε: «Ήσασταν πολύ καλοί σε ένα δύσκολο τραγούδι. Μου αρέσεις πάρα πολύ η φωνή σου, η σκηνική σου παρουσία. Και το ήθος σου που φέρεις στην σκηνή. Είσαι ξεχωριστό κορίτσι. Μου έλειπε και λίγο το μεταξύ σας.

Το ζευγάρι συγκέντρωσε 37 βαθμούς.