Ως γνωστόν, η Ελληνίδα πρώην παρουσιάστρια και μοντέλο, που ασχολείται πλέον με τις επιχειρήσεις, έχει αποκτήσει δύο κόρες με τον Αμερικανό παλαίμαχο πολίστα, με τον οποίο γνωρίστηκαν το 2000 και δημιούργησαν τη δική τους οικογένεια.

Η 22χρονη σήμερα Σίνθια και η 20χρονη αδελφή της Τερέζα ζουν μόνιμα στην Καλιφόρνια τα τελευταία χρόνια, καθώς σπουδάζουν στο UCLA. Οι δύο κοπέλες, οι οποίες έχουν κληρονομήσει την ομορφιά, τη χάρη και τα χρώματα των γονιών τους, διατηρούν ενεργά προφίλ στο Instagram, όπου δείχνουν καθημερινά στιγμιότυπα από τη ζωή τους πέραν του Ατλαντικού. Μια καθημερινότητα που περιλαμβάνει μπόλικη μελέτη, αθλητικές δραστηριότητες, νυχτερινές εξόδους και ταξιδιωτικές εξορμήσεις σε Ευρώπη και Αμερική.

Η Τερέζα συγκεκριμένα φαίνεται να έχει πάρει και την ικανότητα της μητέρας της στο μόντελινγκ, αφού ασχολείται επιλεκτικά με τον χώρο από τα 16 της, όταν δηλαδή έμενε ακόμη στην Αθήνα. Η ίδια, προτού ενηλικιωθεί, πήρε μέρος στο Athens Bridal Fashion Show, περπατώντας τότε στην πασαρέλα μαζί με την Αννίτα Ναθαναήλ και κάνοντας το fashion crowd να μιλήσει για ένα «ανερχόμενο αστέρι του μόντελινγκ». Η Τερέζα, ωστόσο, δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν θα είναι αυτή η επαγγελματική της ασχολία και στο μέλλον. Το μόνο σίγουρο αυτήν τη στιγμή είναι πως όλο τον ελεύθερο χρόνο της τον αφιερώνει στον σύντροφό της.

Πρόκειται για τον ιταλικής καταγωγής Gianpiero di Martire, ο οποίος ζει επίσης στην Καλιφόρνια, αφού σπουδάζει κι εκείνος στο UCLA. Θέλετε και το καλύτερο; O Gianpiero ασχολείται επιτυχώς με το πόλο, όπως ακριβώς και ο πατέρας της Τερέζας, Κρις Χάμπερτ, την εποχή που γνώρισε και γοήτευσε τη μητέρα της. Iσως τίποτα να μην είναι τυχαίο τελικά…

Πηγή: Espresso