Τις διακοπές της στην Μύκονο απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες η Ειρήνη Παπαδοπούλου, αναστατώνοντας τον αντρικό πληθυσμό με τις τέλειες αναλογίες της. Την super fit τραγουδίστρια που ταξίδεψε solo στο νησί των Ανέμων κατέγραψε η κάμερα του Mykonos Live TV σε βραδινή έξοδό της στα κοσμικά Ματογιάννια.
Ντυμένη με τζιν παντελόνι και τοπάκι, έστρεψε πάνω της όλα τα βλέμματα και τον φακό του φωτογράφου των διασήμων Νίκου Ζώτου στον οποίο πόζαρε χαμογελαστή.
Μετά τον χωρισμό της από τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη πριν από περίπου ενάμιση χρόνο η Ειρήνη κυκλοφορεί ελεύθερη και ωραία. Σε πρόσφατη συνέντευξή της δήλωσε πως ο ιδανικός σύντροφος είναι αυτός που αντέχεις τα ελαττώματά του και αντέχει τα ελαττώματά σου.
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο