Ο Λάμπρος Χούτος και η Ελένη Σύρρα (παίκτρια του μπασκετικού Ολυμπιακού) ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση τους, καθώς το ζευγάρι σχεδιάζει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μέσα στο καλοκαίρι.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής και η 30χρονη μπασκετμπολίστρια είναι μαζί τα τελευταία χρόνια και, όπως όλα δείχνουν, έχουν δημιουργήσει μια πολύ δυνατή σχέση. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Μαρία Αντωνά και την εκπομπή «Σαββατοκύριακο Παρέα», ο Λάμπρος Χούτος μίλησε για την κοινή τους ζωή και αποκάλυψε πως από την αρχή ένιωσε ότι η Ελένη Σύρρα είναι η γυναίκα με την οποία θέλει να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του.

Η καθημερινότητά τους και το ποδο-βόλεϊ στο σπίτι

Ο Λάμπρος Χούτος περιέγραψε με χιούμορ στιγμές από την καθημερινότητά τους, αποκαλύπτοντας πως οι δυο τους απολαμβάνουν να αθλούνται μαζί στο σπίτι.

«Με την Ελένη παίζουμε ποδο-βόλεϊ εδώ στο σπίτι που έχουμε ένα γηπεδάκι. Είναι πολύ καλή σε αυτό».

Μάλιστα, δεν παρέλειψε να πει πειρακτικά πως, παρά τις ικανότητές της, δεν έχει καταφέρει ακόμη να τον κερδίσει:

«Δε μπορεί βέβαια να με κερδίσει, αλλά μαθαίνει…».

Οι τρεις προτάσεις γάμου μέχρι το «ναι»

Στη συνέχεια, ο πρώην ποδοσφαιριστής αποκάλυψε πως η επιθυμία του να παντρευτεί την αγαπημένη του γεννήθηκε πολύ νωρίς στη σχέση τους, από τη στιγμή που ξεκίνησαν να ζουν μαζί.

«Από τότε που ξεκινήσαμε να συζούμε με την Ελένη ένιωθα ότι θέλω να παντρευτούμε, μου το έβγαλε εξ αρχής».

Ωστόσο, όπως παραδέχτηκε, χρειάστηκε επιμονή μέχρι να καταφέρει να πάρει τη θετική απάντηση που περίμενε.

«Της έχω κάνει τρεις προτάσεις γάμου, με τρία δαχτυλίδια μέχρι να μου πει το ναι».

Το ζευγάρι πλέον μετρά αντίστροφα για τον γάμο του, με τον Λάμπρο Χούτο να δείχνει πιο ευτυχισμένος από ποτέ στο πλευρό της Ελένης Σύρρα.