Ο λόγος για τον Αλεξάντρου Ενάκε, επιθετικό της ρουμανικής Αφουμάτι και την Έλενα Ιονέσκου, πρώην τραγουδίστρια των Mandinga και νικήτρια του Survivor Ρουμανίας. Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και μερικούς μήνες, έχοντας μάλιστα μοιραστεί κοινές στιγμές στα social media.
Η ιστορία αποκτά ακόμη μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον λόγω της σύνδεσης και των δύο με τη Στεάουα Βουκουρεστίου.
Ο Ενάκε είχε ανήκει στη FCSB από το 2020 έως το 2023, χωρίς ωστόσο να καταγράψει συμμετοχή με την πρώτη ομάδα, καθώς αγωνίστηκε ως δανεικός σε άλλες ομάδες. Από το 2024 βρίσκεται στην Αφουμάτι, με την οποία έχει καταγράψει 43 συμμετοχές, 4 γκολ και 4 ασίστ!
Από την άλλη, ο γιος της Έλενα Ιονέσκου, Ράζβαν, ακολουθεί ήδη τα δικά του ποδοσφαιρικά βήματα. Ο 8χρονος αγωνίζεται ως τερματοφύλακας στις ακαδημίες της FCSB και πρόσφατα πανηγύρισε την κατάκτηση της πρώτης θέσης σε τουρνουά Summer.
Η γνωστή τραγουδίστρια δεν έκρυψε τη χαρά της για την επιτυχία του γιου της, γράφοντας στα social media ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα και χαρακτηρίζοντάς τον «πρωταθλητή» της.
UEFA Nations League
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος