Ο αρθρογράφος σε παλαιότερη δημοσίευση περιείχε έγκυρες αποκαλύψεις όπως και φωτογραφίες από το ακυκλοφόρητο τότε μοντέλο MacBook κάτι που αποδίδει μεγάλη αξία στις νέες του πληροφορίες.

Η νέα λοιπόν δημοσίευση αναφέρει πληροφορίες σχετικά με την νέα σειρά MacBook Pro και ακόμη ένα καινούργιο notebook στις 12 ίντσες το οποίο είχε παλαιότερα προβλεφθεί και περιέγραφε τροποποιήσεις στην κατασκευή και ανασχεδιασμό στο trackpad.

Το νέο trackpad το οποίο έχει σχεδιαστεί δίχως φυσικά κουμπιά πιθανώς να σχετίζεται με μια πρόσφατη κατοχύρωση πατέντας από την Apple την οποία μπορείτε να δείτε εδώ και περιλαμβάνει πολλαπλούς αισθητήρες και ένα μηχανισμό μίμησης της λειτουργίας-κίνησης με παράλληλη ανατροφοδότηση της κίνησης στο trackpad. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι νέα μοντέλαMacBook θα ανακοινωθούν σύντομα από την Apple, ενώ η ανανέωση της σειράς MacBook Pro δε θα συμβεί πριν το Σεπτέμβριο.

Ο αρθρογράφος ακόμα σχολιάζει πως το πολυαναμενόμενο smartwatch της Apple βρίσκεται ακόμη σε μορφή πρωτοτύπου και δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα. Αυτή η παρατήρηση ταιριάζει απόλυτα με παλαιότερες αναφορές με την προβλεπόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας να εντοπίζεται στα τέλη του έτους.

 

ΠΗΓΗ: manbook.gr