Facebook Pixel Αλήθειες που πονάνε απ’τον Έλον Μασκ! Επίθεση στον Τζορτζ Σόρος για το μεταναστευτικό!
Life
| 2023-09-21 04:33:00

Αλήθειες που πονάνε απ’τον Έλον Μασκ! Επίθεση στον Τζορτζ Σόρος για το μεταναστευτικό

του Γεωπόλδου
Αλήθειες που πονάνε απ’τον Έλον Μασκ! Επίθεση στον Τζορτζ Σόρος για το μεταναστευτικό

Ο ιδιοκτήτης του X-Twitter και επικεδαλής της Space-X κατηγόρισε, τον επιχειρηματία, ότι μισεί την ανθρωπότητα.

Επίθεση με καταιγισμό αλήθειας έκανε ο Έλον Μασκ στον Τζορτζ Σόρος με αφορμή την κλιμάκωση της μεταναστευτικής κρίσης στο νησί της Λαμπεντούζα.

«Ο επικεφαλής του Open Society Foundation και δισεκατομμυριούχος Τζορτζ Σόρο, είναι αφοσιωμένος για να προκαλέσει την καταστροφή του δυτικού πολιτισμού», δήλωσε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της SpaceX, στο κοινωνικό δίκτυο X, απαντώντας σε δημοσίευμα στο οποίο ο χρηματοδότης (σ.σ. ο Σόρος δηλαδή) κατηγορείται για κλιμάκωση της μεταναστευτικής κρίσης στο νησί της Λαμπεντούζα.

Σύμφωνα με τον Guardian, το Ίδρυμα Soros ασχολείται επίσης με την ασφάλεια των μεταναστών, των προσφύγων και των αιτούντων άσυλο. Τον Αύγουστο, ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε τα σχέδιά του να μηνύσει την Open Society για να σταματήσει την καταστολή της ελευθερίας του λόγου.

Οι δισεκατομμυριούχοι μοιράζονται μια μακρά ιστορία εχθρότητας. Τον Μάιο, ο επικεφαλής του SpaceX κατηγορούσε σε ανάρτησή του τον Σόρος, ότι μισεί την ανθρωπότητα και τον συνέκρινε με τον Magneto, τον κακό της σειράς κόμικ X-Men που πρωταγωνιστούν μεταλλαγμένοι υπερήρωες.

Η κόντρα πάντως δεν είναι καινούρια. Ο Μασκ, ο οποίος αγόρασε το Twitter πέρυσι με την υπόσχεση να κάνει την πλατφόρμα προπύργιο της ελευθερίας του λόγου, δήλωσε ότι συμφωνεί με την άποψη που εξέφρασε ο ερευνητής δημοσιογράφος Michael Shellenberger ότι ο George Soros χρηματοδότησε ΜΚΟ ώστε να ισχυρίζονται ψευδώς ότι τα «περιστατικά μίσους» αυξάνονται προκειμένου να πιέσουν για περιορισμούς στην ελεύθερη έκφραση.

«Οι πολιτικοί και οι ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τον George Soros λένε ότι τα «περιστατικά μίσους» αυξάνονται, αλλά δεν αυξάνονται», έγραψε στην ανάρτησή του ο Shellenberger.

"Τα δεδομένα δείχνουν το αντίθετο: υψηλότερα από ποτέ και αυξανόμενα επίπεδα ανοχής των μειονοτήτων.

Ο λόγος που διαδίδουν παραπληροφόρηση μίσους είναι για να δικαιολογήσουν μια δρακόντεια καταστολή της ελευθερίας του λόγου."

Ο Musk αντέδρασε στην ανάρτηση σηματοδοτώντας τη συμφωνία του και δεσμευόμενος να κάνει μήνυση.

«Ακριβώς», έγραψε ο Musk.

"To X θα υποβάλει νομική αγωγή για να σταματήσει αυτό.

Ανυπομονώ να ξεκινήσει η αποκάλυψη!"

Υποστηρίζοντας τον ισχυρισμό του, ο Shellenberger μοιράστηκε ένα άρθρο του Ιρλανδού δημοσιογράφου Ben Scallan, ο οποίος έγραψε ότι οι ΜΚΟ που υποστηρίζονται από το Open Society Foundations (το οποίο ιδρύθηκε από τον Soros), προωθούν μια «ατζέντα λογοκρισίας» στην Ιρλανδία και τη Σκωτία που περιλαμβάνει την αστυνομία.

Το άρθρο του Scallan δεν διευκρινίζει ποιες ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τον Soros και υποτίθεται ότι εμπλέκονται στην προώθηση μιας «ατζέντας λογοκρισίας».

Ούτε ο Shellenberger ούτε ο Musk.

Geopoldos Opinion: Ο Τζορτζ Σόρος προωθεί το μοντέλο της "Ανοικτής Κοινωνίας", χρηματοδοτώντας αφειδώς ΜΚΟ, πανεπιστήμια, κόμματα, ατομικές πολιτικές καμπάνιες, think tanks και άλλα πολλά ιδρύματα ανά τον κόσμο. Φέρεται να έχει σκοτεινό ρόλο στη συμφωνία των Πρεσπών, με την οποία τα Σκόπια κατοχύρωσαν τη χρήση του ονόματος "Μακεδονία" στην ονομασία της (Βόρεια Μακεδονία) και τον σφετερισμό της ελληνικής ιστορίας και του πολιτισμού (δεν υπάρχει μακεδονική γλώσσα. Οι Μακεδόνες μιλούσαν ελληνικά). Ο επιχειρηματίας χρηματοδοτεί ΜΚΟ που λειτουργούν γύρω από το μεταναστευτικό, ένα πρόβλημα που ως γνωστόν είναι πολύ καυτό για τη χώρα μας. Είναι οι ίδιες ΜΚΟ που δεν είδαμε πουθενά στις πρόσφατες πλημμύρες να σώζουν ζωές, ούτε να προσφέρονται για βοήθεια, παρότι αυτοπροσδιορίζονται ως ανθρωπιστικές οργανώσεις. Ο Σόρος έχει βάλει πόδι στα Βαλκάνια. Είναι γνωστές οι σχέσεις του με τον Αλβανό πρωθυπουργό, Έντι Ράμα, ο οποίος έχει δείξει ουκ ολίγες φορές ασέβεια προς την Ελλάδα, με πιο πρόσφατη και χαρακτηριστικότερη όλων τη σύλληψη και φυλάκιση Μπελέρη, η οποία ήταν μία κίνηση στο πλαίσιο της προσπάθειας του αλβανικού καθεστώτος να καταχραστεί ελληνικές περιουσίες στη Χειμάρρα. Όλα αυτά δεν είναι ιστορίες συνωμοσίας του αφηγήματος που θέλουν τον Σόρος να ηγείται παγκόσμιου σχεδίου που είναι εναντίον του ελληνισμού και των εθνικών μας συμφερόντων, είναι γεγονότα... 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags