Facebook Pixel Τρελό κόλπο για να λειτουργήσει γρηγορότερα το Windows Update!
Life
| 2024-02-24 05:34:00

Τρελό κόλπο για να λειτουργήσει γρηγορότερα το Windows Update!

Sportdog Team
Τρελό κόλπο για να λειτουργήσει γρηγορότερα το Windows Update!

Κάντε το και θα μας θυμηθείτε...

Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το χρόνο που χρειάζεται το Windows Update για την εγκατάσταση των τελευταίων ενημερώσεων, μην βιαστείτε να καθαρίσετε το μητρώο ή να κάνετε διάφορα άλλα που προτείνουν στο Διαδίκτυο. Ειδικά αν έχετε κάποιο παλιό υπολογιστή.

Σύμφωνα με το iguru.gr, μπορείτε να κάνετε το Windows Update να λειτουργήσει πολύ πιο γρήγορα κλείνοντας απλώς την εφαρμογή Ρυθμίσεις. Ξέρετε τι λένε: το νερό που κοιτάζεις δεν βράζει ποτέ.

 Η θεωρία είναι ότι η διαδικασία MoUSO Core Worker Process δημιουργεί επιπλέον πίεση στην CPU, εάν έχετε ανοιχτή την εφαρμογή Ρυθμίσεις κατά την εγκατάσταση ενημερώσεων στα Windows. Το κλείσιμο της εφαρμογής μειώνει το φόρτο και επιτρέπει στον υπολογιστή σας να τελειώσει πιο γρήγορα.

 

Μπορείτε να το ελέγξετε μόνοι σας από την Διαχείριση εργασιών κατά την εγκατάσταση των ενημερώσεων.task manag

Φυσικά, τα ακριβή αποτελέσματα και η χρονική διαφορά εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως το ποιες εφαρμογές τρέχουν, πόσο ισχυρό είναι το hardware που χρησιμοποιείτε, πόσο παλιά είναι η εγκατάσταση και πολλά άλλα.

Ορισμένα συστήματα μπορεί να παρουσιάσουν αμελητέες βελτιώσεις, ενώ άλλα θα εμφανίσουν ουσιαστικά αποτελέσματα. Επομένως, εάν θέλετε να εγκαταστήσετε τις τελευταίες αθροιστικές ενημερώσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, δώστε την εντολή και μετά κλείστε την εφαρμογή Ρυθμίσεις.

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags