Tο καλοκαίρι είναι μακράν η εποχή με τα καλύτερα φρούτα, κουβέντα δεν ακούμε περί αυτού. Και μόνα τους τα σύκα και το πεπόνι βγάζουν εκτός συναγωνισμού οτιδήποτε άλλο αν μας ρωτάς, πόσο μάλλον αν συνυπολογίσουμε κεράσια, καρπούζια, ροδάκινα και βερίκοκα. Και δεν είναι μόνο η γεύση τους, που έχει συνδεθεί άρρηκτα με τις παιδικές μας αναμνήσεις. Είναι και τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά τους, που τα καθιστούν διατροφικούς θησαυρούς, το καθένα για δικούς του λόγους. Αυτό το τελευταίο μπορούμε να το αναλύσουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ STAR.GR