Την αποχώρηση του Άγγελου Κορωνιού από την τεχνική ηγεσία της Καβάλας (αντικαταστάθηκε σήμερα από τον Βαγγέλη Αλεξανδρή) φαίνεται ότι περίμενε πώς και πώς ο Γιάννης Γκαγκαλούδης για να βρει την ευκαιρία να "κράξει" τον Έλληνα τεχνικό, στον οποίο φαίνεται πως τα κρατούσε μαζεμένα από τη δική του, πρόωρη αποχώρηση από την ομάδα.

Με το που έγινε γνωστό το διαζύγιο του Κορωνιού με την ομάδα της Μακεδονίας, ο Έλληνας γκαρντ τα "έχωσε" άγρια, μέσω Facebook, στον 44χρονο προπονητή, ισχυριζόμενος ότι διέλυσε την ομάδα!

Μάλιστα, ο Γκαγκαλούδης τονίζει ότι ο Κορωνιός "έφαγε" και τον ίδιο από την ομάδα της Καβάλας για να φέρει στη θέση του παίκτη που ήταν ...τραυματίας!

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN

Διαβάστε τι έγραψε ο Έλληνας γκαρντ στο Facebook και δείτε και τη σχετική φωτογραφία...

"Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη... Είδες φίλε μου??? Όλα εδώ πληρώνονται... Κι αυτό που έκανες σε εμένα, αλλά και ότι έκανες σε μια ομάδα που ήταν και είναι πρότυπο... Έδιωξες παίκτες, έφερες ένα κάρο άλλους, που αποκορύφωμα ήταν να φέρεις και τραυματία απλά για να φας εμένα χωρίς λόγο... Μακάρι η Καβάλα να σωθεί και το εύχομαι από την καρδιά μου γιατί την αγαπώ και τη νοιάζομαι... Μάγκες μην τα παρατήσετε γιατί 5 ματς είναι πολλά... Μπορείτε!!! ".

Με τον Γκαγκαλούδη συμφώνησε, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, και ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας Χρήστος Μυριούνης, ο οποίος φέρεται να είχε προβλέψει τις εξελίξεις! "Μάντης είσαι", του απάντησε ο Γκαγκαλούδης...