Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τα φιλικά του παιχνίδια στο τουρνουά Gloria Cup, με τον Βαγγέλη Μάντζαρη να λέει τα εξής: "Αυτό που μας ενδιαφέρει στα φιλικά είναι να βγάλουμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στη προπόνηση και να δεθούμε πιο πολύ ως ομάδα. Θέλουμε να βάλουμε τα καινούρια παιδιά στη χημεία και φιλοσοφία μας και φυσικά να γινόμαστε καλύτεροι από αγώνα σε αγώνα. Σε αυτή τη φάση τα αποτελέσματα είναι άνευ σημασίας".

 

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στο βαθμό ετοιμότητας των "ερυθρολεύκων" τονίζοντας: "Υπήρχαν πολλά πράγματα που μας καθυστέρησαν στην προετοιμασία. Λείπαμε κάποιοι στην Εθνική, ενώ είχαμε και τους τραυματισμούς των Τρεμέλ κι Ιωάννη που μας πήγαν πίσω στο ροτέισον, καθώς άλλα παιδιά όπως ο Ματ (σ.σ. Λοτζέσκι) κουράζονται παραπάνω για να καλυφτεί το κενό του Τρεμέλ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αλλάζουν οι θέσεις κι έχουμε κάποια προβλήματα. Σίγουρα μας πιέζει το γεγονός ότι έχουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τόσο νωρίς, καθώς δεν θα είμαστε έτοιμοι 100%, όμως παρ' όλ' αυτά έχουμε όλη την καλή θέληση, δουλεύουμε συνέχεια προσπαθώντας να βελτιωνόμαστε και θα βάλουμε τα δυνατά μας ώστε να είμαστε έτοιμοι και να πάμε να κερδίσουμε".

 

Καταλήγοντας ο Βαγγέλης Μάντζαρης αναφέρθηκε στα καινούρια πράγματα που θα παρουσιάσει ο φετινός Ολυμπιακός αποκαλύπτοντας: "Πιστεύω ότι πρώτος στόχος μας φέτος είναι να βελτιώσουμε την άμυνα μας. Πέρσι με βάση τους αριθμούς ήταν ένα μελανό σημείο στην ομάδα μας, όμως με τα παιδιά που φέραμε και την φιλοσοφία του κόουτς που αλλάξαμε κάποια πράγματα θα είμαστε καλύτεροι σε αυτό το κομμάτι. Η άμυνα θα μας δώσει ρυθμό στην επίθεση γιατί είμαστε μία ομάδα που παίζουμε με ένστικτο κι από την άμυνα θα βρούμε ενέργεια για να κάνουμε αυτά που μπορούμε".