Η παραίτηση του Γιώργου Λαναρή από τη θέση του γενικού αρχηγού συνοδεύτηκε με την ανακοίνωση της συνεργασίας της Βέροιας με τον Ζήση Βρύζα, ο οποίος θα είναι ο νέος γενικός και τεχνικός διευθυντής.

Η επισημοποίηση επισπεύθηκε κυρίως για επικοινωνιακούς λόγους, καθώς η δικαστική περιπέτεια που επισύρει -αν αποδειχτεί- ακόμα και υποβιβασμό έχει δημιουργήσει μεγάλο ντόρο, με τις άμεσα εμπλεκόμενες στη μάχη της παραμονής ομάδας να περιμένουν τις εξελίξεις. Στη «βασίλισσα» του Βορρά θέλουν να δείξουν πως όλα προχωρούν κανονικά και πως τίποτα δεν εμποδίζει τον σχεδιασμό. Ως εκ τούτου, ο πρώην παράγοντας του ΠΑΟΚ θα πιάσει δουλειά ουσιαστικά αμέσως μετά τον αγώνα με τον Παναιτωλικό, αν και είναι απόλυτα κατανοητό ότι δύσκολα θα υπάρξουν άμεσες συμφωνίες, αν δεν ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Οσον αφορά τον Λαναρή, αυτός επισήμανε σε επιστολή παραίτησης, η οποία έγινε φυσικά δεκτή: «Θέτω την παραίτησή μου στη διάθεση της διοίκησης της ΠΑΕ, ώστε η δικαστική μου περιπέτεια να μη σταθεί εμπόδιο στην αγαπημένη μου ομάδα. Ο περιοριστικός όρος που μου επεβλήθη με πληγώνει αφάνταστα, καθώς αφιέρωσα ολόκληρη τη ζωή μου στα γήπεδα. Ολοι ξέρουν ποιος είναι ο Γιώργος Λαναρής. Είμαι βέβαιος ότι στην τελική εκδίκαση της υπόθεσης θα λάμψει η αλήθεια».

Πηγή: Goal