Facebook Pixel Κόκκαλης του... ΠΑΟΚ ο Σαββίδης!
| 2015-05-13 08:15:00

Κόκκαλης του... ΠΑΟΚ ο Σαββίδης!

Κόκκαλης του... ΠΑΟΚ ο Σαββίδης!

Είναι απολύτως βέβαιο πως ο Ιβάν Σαββίδης ήπιε το πιο ακριβό τσάι της ζωής του το μεσημέρι της Τρίτης, 12 Μαίου 2105 στη ΦΑΕ Θεσσαλονίκης. Γράφει ο Δημήτρης Παπανικολάου.

Ένα τςάι (που τον κέρασε η προϊσταμένη της ΔΟΥ) αξίας 10,8 εκ ευρώ. Τεράστια κίνηση από τον μεγαλομέτοχο και ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, που βάζει πλέον την δημοφιλή ομάδα για τα καλά στις ράγες του τρένου για μεγάλα ποδοσφαιρικά ταξίδια!

Δεν ξέρω αν έχουν αντιληφθεί οι φίλοι του δικεφάλου τι σημαίνει η ενέργεια αυτή του Ιβάν του τρομερού, όπως τελικά αποδεικνύεται.

Αδυνατώ να προβλέψω το μέλλον. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν ο ΠΑΟΚ θα πάρει σύντομα το πρωτάθλημα κι αν θα παίξει στους ομίλους του Τςάμπιονς Λιγκ.

Ξέρω όμως ότι έτσι ξεκίνησε την αυτοκρατορία του και ο Ολυμπιακός. Κάνοντας μια ρύθμιση των χρεών του με το δημόσιο, μετά τη λαίλαπα Κοσκωτά.

Σε επίπεδο εξόφλησης χρεών ο Ιβάν Σαββίδης είναι πια ο Σωκράτης Κόκκαλης του... ΠΑΟΚ. Το τι θα κάνει και σε επίπεδο τίτλων θα το δούμε στη συνέχεια.

Απλά θυμίζω ότι μόλις ο Κόκκαλης ανέλαβε την προεδρία του Ολυμπιακού η Βουλή ψήφισε την τροπολογία για τα χρέη που ειχαν προκύψει από την Τράπεζα Κρήτης και άλλες ατασθαλίες των διοικήσεων Κοσκωτά - Σαλιαρέλη.

Επί δέκα χρόνια ο Ολυμπιακός πλήρωνε 36.000.000 εκ παλιές δραχμές στο κράτος. Συνολικά 4 δις 300 εκ δραχμές. Σχεδόν όσο και το ποςό που κατέβαλε, αλλά εφάπαξ και ο Ιβάν Σαββίδη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.

Γιατί τα 10,8 εκ ευρώ είναι περίπου 3,9 δις παλιές δραχμές. Γι αυτό λέω ότι σε οικονομικό επίπεδο ο Σαββίδης είναι ο Κόκκαλης του ΠΑΟΚ.

Πλέον ο Ιβάν έχει το όραμα του νέου προπονητικού κέντρου και της ανακαίνισης της Τούμπας. Δείχνει αποφασισμένος να τα καταφέρει και τα δύο.

Του μένει το αγωνιστικό κομμάτι. Εκεί είναι βέβαιο ότι θα χρειαστεί και την βοήθεια όλων των δυνάμεων του χώρου που πιστεύουν ότι το πρωτάθλημα πρέπει να διεξάγεται με ίσους όρους για όλους. Κι αφού πρώτα καταφέρει να αντιμετωπίσει την εσωστρέφεια που ταλαιπωρεί χρόνια την ομάδα του.

Πηγή: Pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags