Facebook Pixel Σκάει η βόμβα του Δημήτρη;
| 2015-07-07 09:30:00

Σκάει η βόμβα του Δημήτρη;

Σκάει η βόμβα του Δημήτρη;

Είναι έτοιμος να φύγει από την ομάδα του και πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στο «τριφύλλι»! Ποιος προβάρει τα πράσινα; Αυτό το «μπαμ», θα ακουστεί μέχρι το ...ΝΒΑ!

Είναι γεγονός ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να κάνει τον Παναθηναϊκό ξανά πρώτο όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη!

Γι΄ αυτό και πλην του Σάσα Τζόρτζεβιτς, που θα βρίσκεται στην άκρη του πάγκου, έχει αποφασίσει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να γεμίσει το ρόστερ με παιχταράδες.

Και φαίνεται ότι ένας από αυτούς που έχει (πολύ ψηλά) στη λίστα του, έχει αυξημένες πιθανότητες να φορέσει τα "πράσινα"!

Ο λόγος για τον Νικ Καλάθη, που μετά την ανανέωση στο συμβόλαιο του Μπένο Ούντριχ από τους Γκρίζλις (και με την παρουσία στο ρόστερ των Μάικ Κόνλεϊ, Ρας Σμιθ και Άντριου Χάρισον), πολύ δύσκολα θα βρει τον χρόνο συμμετοχής που θέλει από την ομάδα του στο ΝΒΑ.

Οι πληροφορίες από την άλλη άκρη του ατλαντικού αναφέρουν ότι δεν υπάρχει άλλη ομάδα που να μπορεί να τον καλύψει και, μοιραία, μέσα στο επόμενο διάστημα ο Νικ αναμένεται να στρέψει την προσοχή του στην Ευρώπη!

Δεν λέει κανείς ότι είναι απίθανο να βρεθεί ομάδα ΝΒΑ που να του προσφέρει ότι θέλει μέσα στο επόμενο διάστημα, απλώς για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει αυτή η προοπτική.

Κι αν αποφασίσει ο Καλάθης να έρθει ξανά στην Ευρώπη, όλοι ξέρουν για ποια ομάδα θα το κάνει...

Η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι ανοιχτή χωρίς χρονικό περιθώριο, ενώ και ο ίδιος ο Νικ έχει δεσμευτεί ότι αν επιστρέψει στην Ευρώπη, θα το κάνει μόνο για το τριφύλλι...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τρελό παρασκήνιο με Βεζένκοφ και Παναθηναϊκό!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags