Facebook Pixel Οι τρεις «μπηχτές» του Αγγελόπουλου για ΠΑΟ (Vid)
| 2015-10-31 02:35:00

Οι τρεις «μπηχτές» του Αγγελόπουλου για ΠΑΟ (Vid)

Οι τρεις «μπηχτές» του Αγγελόπουλου για ΠΑΟ (Vid)

Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τρεις (!) ήταν οι… σπόντες του προς τον Παναθηναϊκό στο ξέσπασμά του στην ΕΡΤ. Η Μπαρτσελόνα, οι βολές και τα στοιχήματα...

Απαντήσεις σε όσους τα… έχωναν μέχρι τώρα στον Ολυμπιακό λόγω των ηττών σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα θέλησε να δώσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μετά τη νίκη στο Μιλάνο.

Μπορεί όλοι να στάθηκαν στο ξέσπασμά του για τον Ντάνσουν και την ατάκα πως ο Σλούκας τους είπες ψέματα (διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ), ωστόσο ιδιαίτερη σημασία έχουν και οι… σπόντες για τον Παναθηναϊκό, οι οποίες σίγουρα δεν έγιναν τυχαία, αφού ήταν τρεις!

Συγκεκριμένα, ο κύριος Αγγελόπουλος τονίζοντας πως όλοι γράφουν για τους παίκτες που έφυγαν και όχι για αυτούς που έμειναν και ματώνουν την φανέλα, όπως ο Βαγγέλης Μάντζαρης, θυμήθηκε πως πέρυσι έκανε φοβερά ματς με την Μπαρτσελόνα και σημείωσε πως ο Ολυμπιακός είχε σερί τριών νικών και όχι ηττών όπως άλλοι, προφανώς ο Παναθηναϊκός που έχασε χθες στην Βαρκελώνη, ενώ έκλεισε λέγοντας «Τα στοιχήματα είναι για άλλους.Εμάς μας αρέσουν οι υπερβάσεις»....

Επίσης, κατά την διάρκεια των δηλώσεών του, στάθηκε και στην κριτική που γίνεται στην ομάδα, μετά από τις δύο ήττες από τον Παναθηναϊκό και εκεί θυμήθηκε τις… 46 βολές!

Συγκεκριμένα είπε: «
Προχθές τον βρίζανε τον Γιανγκ, νομίζω είναι νωρίς να κριθούνε τα παιδιά. Βλέπετε σε όλη την Ευρώπη με τα αποτελέσματα τι γίνεται, με την Εφές, με τη Μπαρτσελόνα, με τη Φενέρ, με τη Ρεάλ, με τόσες πολύ καλές ομάδες που ακόμη δεν έχουν βρει τα πατήματα τους. Δεν μπορεί σε 15 ημέρες επειδή έγινε ένα αποτέλεσμα με 46 βολές στην Ελλάδα να πούμε ότι είναι όλοι άχρηστοι. Αυτά τα βλέπεις, τους αξιολογείς και όλοι θα κριθούν στο γήπεδο, δεν έχει σημασία τι πιστεύω εγώ. Ό,τι και να πω εγώ δεν έχει σημασία».

Για το εάν έχει βάλει «στοίχημα» με τον εαυτό του η ομάδα να φτάνει κάθε χρόνο στο Final Four με όλο και μικρότερο μπάτζετ «είναι ένα μοντέλο, μια φιλοσοφία, μια στάση ζωής, μια πραγματικότητα, τώρα τα στοιχήματα είναι για άλλους, δεν είναι για εμάς. Εμάς μας αρέσουν οι στόχοι, τα οράματα, οι υπερβάσεις και τα θαύματα».

Ιδού το βίντεο που έφτιαξε ο SportDog με τα… καρφιά για τον Παναθηναϊκό:
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags