Facebook Pixel Άδικο έχει ο Σφαιρόπουλος για Σπανούλη;
| 2015-12-24 22:33:00

Άδικο έχει ο Σφαιρόπουλος για Σπανούλη;

Άδικο έχει ο Σφαιρόπουλος για Σπανούλη;

"Είδατε πόσο μας έλλειπε ο Σπανούλης, είδατε πόσο μας βοήθησε σήμερα. Είναι ηγέτης μας", είπε ο κόουτς του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου μετά τη δύσκολη νίκη επί του Άρη

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε τα εξής για την αναμέτρηση:

"Περιμέναμε ένα δυνατό ματς. Ο Άρης ήταν ανταγωνιστικός. Παίζει καλά και εκτός έδρας. Δώσαμε την δέουσα προσοχή. Και λόγω του αντιπάλου και λόγω των ημερών.

Πιστεύω πως σε γενικές γραμμές ήμασταν συγκεντρωμένοι, με εξαίρεση ένα διάστημα στην δεύτερη περίοδο. Σε εκείνο το σημείο χαλαρώσαμε και δεχτήκαμε στο τέλος εύκολους πόντους. Στο δεύτερο μέρος ο Άρης προηγήθηκε με +7 και εκείνη την στιγμή αλλάξαμε το σκεπτικό μας για το ματς. Κάναμε ένα κλικ και γίναμε πιο επιθετικοί στην άμυνα. Μειώσαμε την διαφορά, περάσαμε μπροστά. Είναι σημαντικό πως κερδίσαμε αυτό το ματς με την άμυνα μας, απέναντι σε μία καλή ομάδα. Τους κρατήσαμε χαμηλά στο σκορ.

Είναι μία περίοδος που περιμένανε να μπουν οι κάποιοι παίκτες μας. Αγραβάνης και Σπανούλης χθες έκαναν μέρος της προπόνησης. Δεν ξέραμε αν θα έπρεπε να τους βάλουμε και το αποφασίσαμε την τελευταία στιγμή. Ο Χάντερ ήταν και λίγο άρρωστος, ενώ τραυματίστηκε σήμερα. Δεν έχει κάτι σοβαρό όμως. Ο Στρόμπερι επίσης έχει χάσει προπονήσεις τις τελευταίες μέρες λόγω προβλήματος. Ο Τσαϊρέλης έχει την μέση του, ενώ είναι εκτός και ο Λοτζέσκι. Όλα αυτά μας έχουν επηρεάσει και για αυτό δεν είναι εύκολο να βρούμε ρυθμό. Ήταν μία πρωτόγνωρη κατάσταση για εμάς. Είδατε πόσο μας έλλειπε ο Σπανούλης, είδατε πόσο μας βοήθησε σήμερα. Είναι ηγέτης μας.

Όλα τα παιδιά βέβαια παίζουν με αυταπάρνηση και μας βοηθούν, έχοντας δώσει και το κάτι παραπάνω με τους τραυματισμούς. Για αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Προχωράμε για το top-16 και για το ματς με την Μπαρτσελόνα. Εύχομαι χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα.

Ήταν καλό που είχαμε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι και αυτό θα μας βοηθήσει ώστε να παρουσιαστούμε πιο έτομοι.Ο Λοτζέσκι κάνει ασκήσεις, δεν έχει προπονηθεί με την ομάδα. Δεν νομίζω να προλάβει το ματς με την Μπαρτσελόνα. Δεν είναι έτοιμος".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags