Facebook Pixel Αποκαλύψεις από Τζέιμς στο Twitter! Απάντησε σε Γιαννακόπουλο, τι είπε για το μέλλον του (ΦΩΤΟ)
| 2017-05-17 17:18:00

Αποκαλύψεις από Τζέιμς στο Twitter! Απάντησε σε Γιαννακόπουλο, τι είπε για το μέλλον του (ΦΩΤΟ)

Αποκαλύψεις από Τζέιμς στο Twitter! Απάντησε σε Γιαννακόπουλο, τι είπε για το μέλλον του (ΦΩΤΟ)

Ο Αμερικανός άσος του Παναθηναϊκού άνοιξε και πάλι διάλογο με οπαδούς στα Social Media και εκεί σχολίασε τα όσα έγιναν με το… πούλμαν μετά την Εφές, αλλά και τα σενάρια που τον θέλουν να έχει ήδη βρει άλλη ομάδα για μετά το καλοκαίρι.

Στο… επίκεντρο βρέθηκε για ακόμα μία φορά ο Μάικ Τζέιμς, καθώς είχε διάλογο στο Twitter με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι τον ρώτησαν τόσο για την «υπόθεση πούλμαν» όσο και για τα σενάρια που τον θέλουν να… σκέφτεται από τώρα την επόμενη ομάδα του, εκτός Ελλάδας.

Ο Τζέιμς απάντησε αρχικά σε ένα tweet που έγραφε ότι «ο πρόεδρος της ομάδας σου είπε ότι θα ήθελε να αποχωρήσουν όσοι γύρισαν με αεροπλάνο από την Πόλη». Η απάντηση του Αμερικανού είχε ως εξής: «Δική του απόφαση, όχι δική μου»!

Ενώ στη συνέχεια απάντησε με ένα «διαφωνώ» σε σχόλιο ότι έχει ήδη βρει αλλού συμβόλαιο και για αυτό πλέον δεν σκέφτεται το Τριφύλλι.



Ο SportDog πάντως, σας έχει ενημερώσει με αποκλειστικό ρεπορτάζ ότι πλέον είναι πολύ δύσκολο να συνεχίσει ο Τζέιμς στον Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν, λόγω κυρίως των εμφανίσεων του και ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος να… γυρίσει το κουμπί στα ματς με τον Ολυμπιακό (Διαβάστε ΕΔΩ).

Διαβάστε επίσης την συνέντευξη του Κώστα Βαϊμάκη στο SportDog για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό: "Κοντός ο Τζέιμς, δεν κάνει ο Καλάθης, κανένας δεν είναι ...Παππάς - Χυδαίο για Μπουρούση"!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags