Facebook Pixel Αυτό κι αν θα 'ναι βόμβα! Ο Ζοτς θέλει να... αρπάξει τεράστιο άσο του Ολυμπιακού!
| 2017-05-23 10:12:00

Αυτό κι αν θα 'ναι βόμβα! Ο Ζοτς θέλει να... αρπάξει τεράστιο άσο του Ολυμπιακού!

Αυτό κι αν θα 'ναι βόμβα! Ο Ζοτς θέλει να... αρπάξει τεράστιο άσο του Ολυμπιακού!

Μια είδηση που έρχεται να ταράξει τα... νερά στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και τον Ολυμπιακό, αφού αν γίνει, θα πρόκειται για μεταγραφή μεγατόνων, που θα στεναχωρήσει τους Ολυμπιακούς.

Μπορεί η Φενέρμπαχτσε να κατέκτησε την Ευρωλίγκα απέναντι στον Ολυμπιακό, ωστόσο στην τουρκική ομάδα δεν εφησυχάζονται και έχουν αρχίσει, ήδη, τις προεργασίες για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Fanatik", οι πρωταθλητές Ευρώπης σχεδιάζουν τις μεταγραφικές κινήσεις της επόμενης χρονιάς και μέσα σε αυτές φέρεται να βρίσκεται ο υπαρχηγός των Ερυθρόλευκων, Γιώργος Πρίντεζης!

Ο Έλληνας φόργουορντ βρίσκεται ψηλά στην λίστα της Φενέρ, που πάντως έχει ως πρώτο στόχο για την θέση "4" τον Νικολό Μέλι, ο οποίος μένει ελεύθερος από την Μπάμπεργκ, την ώρα που ο Πέρο Άντιτς αναμένεται να αποχαιρετήσει την ομάδα του Ζοτς.

Θυμίζουμε ότι το συμβόλαιο του Πρίντεζη λήγει το καλοκαίρι και εκεί θέλει να "πατήσει" η Φενέρ για να προσελκύσει τον διεθνή άσο.

Όσο για τον Κώστα Σλούκα... Οι άνθρωποι της πρωταθλήτριας θέλουν να τον κρατήσουν στο ρόστερ, όπως και τον Μπόμπι Ντίξον, ενώ η αποχώρηση του Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς για το ΝΒΑ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags