Facebook Pixel Καταϊδρωμένος!
| 2011-01-15 19:56:00

Καταϊδρωμένος!

Καταϊδρωμένος!

Αν και έχανε στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι στο δεύτερο μέρος και να νικήσει 80-73 τον Πανελλήνιο στη Λαμία.

Κάκιστος ήταν ο Παναθηναϊκός στις δύο πρώτες περιόδους της αναμέτρησης κόντρα στον Πανελλήνιο, με τους «Ολυμπιονίκες» να δείχνουν ότι εκμεταλλεύονται το μούδιασμα των «πρασίνων», οι οποίοι έμοιαζαν να μην έχουν συνέλθει από την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Στα τέλη της πρώτης περιόδου οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο με κορυφαίο τον Βασίλη Ξανθόπουλο, ο οποίος είχε 15 πόντους (3/4 δίποντα, 3/4 τρίποντα), 3 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 2 κλεψίματα στο πρώτο μέρος. Μάλιστα οι παίκτες του Ομπράντοβιτς βρέθηκαν να χάνουν και με -12 (29-17) είχαν 0/11 τρίποντα και 9 λάθη στις δύο πρώτες περιόδους και πρώτο σκόρερ τον Μάικ Μπατίστ με 9 πόντους.

Η αντεπίθεση των πρωταθλητών Ελλάδας ήλθε στην επανάληψη με ένα ξέσπασμα το οποίο ήταν αρκετό προκειμένου να επικρατήσουν των «ολυμπιονικών».

Κορυφαίοι από τους φιλοξενούμενους αναδείχτηκαν ο Μπατίστ και ο Καϊμακόγλου με 14 και 13 πόντους αντίστοιχα. Ο Ούντριχ με 20, ο Σμιθ με 18 και ο Ξανθόπουλος με 17 πόντους, αλλά και 10 ασίστ ξεχώρισαν από τον αξιόμαχο Πανελλήνιο.

Δεκάλεπτα: 21-14, 42-36, 54-61, 73-80

Πανελλήνιος (Σκουρτόπουλος): Ξανθόπουλος, Κράμπενχοφτ, Σμιθ, Καραθανάσης, Σκλάβος, Ούντριχ, Φράνσις, Κολώκας. Τσακαλέρης.

Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς, Μπατίστ, Φώτσης, Σάτο, Νίκολας, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης, Βουγιούκας, Καλάθης, Μπόγρης, Καϊμακόγλου, Ζούμπος.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags