Facebook Pixel Μάριο Χεζόνια: Σε αυτή την τοπ ομάδα προτάθηκε ο Χεζόνια και έφαγε "άκυρο" πριν την Ούνικς ενώ μιλούσε με ΠΑΟ
| 2021-07-24 17:15:00

Σε αυτή την τοπ ομάδα προτάθηκε ο Χεζόνια και έφαγε "άκυρο" πριν την Ούνικς ενώ μιλούσε με ΠΑΟ

Sportdog Team
Σε αυτή την τοπ ομάδα προτάθηκε ο Χεζόνια και έφαγε "άκυρο" πριν την Ούνικς ενώ μιλούσε με ΠΑΟ

Όσο περνάνε οι μέρες όλα και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στην δημοσιότητα που δείχνουν τον ρόλο του μάνατζερ του Κροάτη, που ενώ είχε ζητήσει παράταση για να απαντήσει στον Παναθηναϊκό εκείνος τον πρότεινε σε ανταγωνιστές του στην Euroleague

Ρεάλ Μαδρίτης - Μαρίο Χεζόνια: Όλα δείχνουν ότι ο Super Mario θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ούνικς, με τον Βέλιμιρ Περάσοβιτς να είναι αυτός που έπεισε τον Κροάτη να αγωνιστεί εκεί την επόμενη σεζόν.

Όμως δημοσίευμα της ισπανικής defensacentral.com ρίχνει... βόμβα για το συνέβαινε όσο ήταν σε εξέλιξη η συνομιλίες με τους Πράσινους. 
Έτσι σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Κροάτης ατζέντης προσπάθησε να πείσει τους Μαδριλένους για την απόκτηση του πελάτη του χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αυτό συνέβη μιας και η ομάδα της Μαδρίτης με την απόκτηση του Άνταμ Χάνγκα ολοκλήρωσε τις κινήσεις της για φέτος και δεν υπήρχε χώρος για τον πρώην παίκτη του Τριφυλλιού.

Παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αν η Ρεάλ Μαδρίτης προχωρούσε με την υπόθεση του Μάριο Χεζόνια θα έπρεπε να πληρώσει στην Μπαρτσελόνα 400.000 για το buy out, κάτι που οι Μαδριλένοι δεν ήθελαν ούτε καν να το σκεφτούν μιας και τα χρήματα θα κατέληγαν σε άμεσο ανταγωνιστή τόσο στην Ισπανία όσο και στην Euroleague.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags