Η χθεσινή νίκη του στο Περιστέρι και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση, δημιούργησε μία κατάσταση που όμοιά της, δε θυμόμαστε να έχει εμφανιστεί όχι μόνο πρόσφατα, αλλά και στο βαθύ παρελθόν.

Την Τετάρτη, στο Βενετόκλειο, η αναμέτρηση του Κολοσσού με τον Παναθηναϊκό δεν θα είναι σαν όλες τις άλλες, αλλά ένα ντέρμπι κορυφής!!! Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και δεν είμαστε στο ξεκίνημα της περιόδου, αλλά στο τέλος του πρώτου γύρου.

Στη Ρόδο ζουν μοναδικά συναισθήματα και όπως είπε κι ο Φραγκιάς, χθες... "Ούτε ένα ευρώ στοίχημα δε θα βάζαμε αν μας έλεγαν ότι πρόκειται να συμβεί κάτι τέτοιο".

Οι Ροδίτες πάντως, το διασκεδάζουν αφάνταστα κι αυτό είναι δείγμα της κατάστασης στην οποία βρίσκονται... Ελεγαν μάλιστα κάποιοι, χαριτολογώντας και με χιούμορ, ότι στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στο Περιστέρι ότι... "Χρησιμοποιήσαμε περίεργα σχήματα για να μπερδέψουμε τον Παναθηναϊκό", ενόψει της Τετάρτης. Και χαμογελούσαν, αδυνατώντας να πιστέψουν ότι μετά από 12 αγώνες, η ομάδα τους έχει 11 νίκες και μόλις μία ήττα.

Είναι πάντως, τέτοια η ...πάστα της ομάδας που έχει φτιάξει ο Φραγκιάς, που από το δεύτερο δεκάλεπτο κιόλας, προτίμησε να τηρήσει το fair play όντας σίγουρος για τη νίκη της ομάδας του.

Βλέποντας το Περιστέρι να στερείται επιλογών, από το 11', από πάρα πολύ νωρίς δηλαδή, ο Ελληνας κόουτς απέσυρε τους ξένους παίκτες του, χρησιμοποίησε κατά κόρον γηγενείς και ασυνήθιστες πεντάδες για να κρατηθεί μία ισορροπία...

Και το έκανε συνειδητά σεβόμενος την προσωπικότητα του Αργύρη Πεδουλάκη, αλλά και τα προβλήματα του Περιστερίου.