Facebook Pixel Euroleague: Αυτές είναι οι αποδόσεις για πρόκριση στο Final-4 του Κάουνας - Μεγάλο φαβορί ο Ολυμπιακός! (vid)
| 2023-04-19 12:03:00

Αυτές είναι οι αποδόσεις για πρόκριση στο Final-4 του Κάουνας - Μεγάλο φαβορί ο Ολυμπιακός! (Vid)

Sportdog Team

Η κανονική περίοδος της Euroleague ολοκληρώθηκε, με το ενδιαφέρον πλέον να στρέφεται στα πλέι οφ της διοργάνωσης. Εκεί, απ' όπου θα προκύψουν φυσικά οι φιναλίστ του Final-4 στο Κάουνας

Οι ομάδες που κατάφεραν να εξασφαλίσουν θέση στην 8άδα είναι οι εξής: Ολυμπιακός, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μονακό, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Παρτίζαν, Ζάλγκιρις και Φενέρμπαχτσε.

Αντίστοιχα, τα ζευγάρια που διαμορφώθηκαν είναι τα παρακάτω:

  • Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε
  • Μπαρτσελόνα - Ζάλγκιρις Κάουνας
  • Μονακό - Μακάμπι Τελ Αβίβ
  • Ρεάλ Μαδρίτης - Παρτίζαν

Στο Final 4 θα περάσουν οι ομάδες που θα φτάσουν στις 3 νίκες, με τα πρώτα παιχνίδια να γίνονται το διήμερο 25-26 Απριλίου.

Στο Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε, φαβορί στις στοιχηματικές εταιρίες για να προκριθεί είναι η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, που προσφέρεται στο 1.42. Στο Μπαρτσελόνα - Ζάλγκιρις τον πρώτο λόγο στοιχηματικά έχουν οι Μπλαουγκράνα, καθώς ποντάρονται στο χαμηλότατο 1.07. Επίσης, η Ρεάλ πληρώνει 1.26 να ξεπεράσει το εμπόδιο της Παρτίζαν του Ζοτς. Τέλος, το πιο ισορροπημένο ζευγάρι είναι το Μονακό - Μακάμπι, με την πρόκριση των Μονεγάσκων να βρίσκεται στο 1.72 και αυτή των Ισραηλινών στο 2.13.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός για Μιλουτίνοφ - Επιστρέφει και ο Ρέινολντς - "Απαγορευτικό" για Σβεντ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags