Facebook Pixel Ολυμπιακός - Νίκολα Μιλουτίνοφ: Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός για Μιλουτίνοφ - Επιστρέφει και ο Ρέινολντς - "Απαγορευτικό" για Σβεντ!
Μπάσκετ
| 2023-04-18 23:06:00

Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός για Μιλουτίνοφ - Επιστρέφει και ο Ρέινολντς - "Απαγορευτικό" για Σβεντ!

του Pick n' Scroll
Δεν είναι μόνο ο Ολυμπιακός για Μιλουτίνοφ - Επιστρέφει και ο Ρέινολντς - "Απαγορευτικό" για Σβεντ!

Οι Αγγελόπουλοι θέλουν τον Σέρβο πίσω στο Λιμάνι, όμως υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Οι ομάδες της Euroleague ψάχνουν παίκτες εκτός Ευρώπης και αναμένεται να χτυπήσουν το καλοκαίρι σε μία συγκεκριμένη αγορά.

Οι ομάδες της Ευρωλίγκας έχουν ήδη ξεκινήσει να κλείνουν μεταγραφές για την επόμενη σεζόν και μάλιστα πολλοί είναι εκείνοι, που λένε ότι ο Παναθηναϊκός έχει ήδη πάρει τον Λούκα Βιλντόζα.

Συνήθως οι μεταγραφές αφορούν σε παίκτες, που παίζουν χρόνια στην Ευρωλίγκα. Γίνεται, δηλαδή, μία ανακύκλωση. Αλλά πάντα οι ομάδες παίρνουν και κάποιους παίκτες από το Eurocup, το Τσάμπιονς Λιγκ ή από συλλόγους, που δεν συμμετέχουν σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Φέτος οι ευρωλιγκάτες ομάδες κοιτάζουν ακόμη πιο πολύ στην VTB LEAGUE, οι ομάδες της οποίας δεν συμμετέχουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις λόγω του πολέμου. Παρότι δεν συμμετέχουν στην Ευρώπη, αρκετές ομάδες της VTB LEAGUE έχουν καταφέρει να προσθέσουν στα ρόστερ τους πολύ σπουδαίους παίκτες, κάτι, που οφείλεται βέβαια στα πολλά χρήματα, που δίνουν. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ π.χ. παίρνει 2.8 εκ. ευρώ ετησίως στην ΤΣΣΚΑ, ενώ υψηλές είναι και οι αμοιβές των Ερτέλ και Τόμπκινς στην Ζενίτ του Πασκουάλ.

Κάποιοι παίκτες, λοιπόν, από εκεί αναμένεται να παίξουν στην Ευρωλίγκα την επόμενη σεζόν και ένας από αυτούς είναι και ο Μιλουτίνοφ. Ακούγεται πολύ έντονα το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Ολυμπιακό, κι άλλες ομάδες, όμως, τον έχουν στο στόχαστρό τους.

Όπως αρκετές ομάδες κοιτάζουν και τον δυναμικό πάουερ-φόργουορντ της Ούνιξ Καζάν, Τζέιλεν Ρέινολντς, ο οποίος έχει οψιόν να συνεχίσει και του χρόνου στην ομάδα της Ρωσίας. Είναι ένας παίκτης μάλιστα με σημαντική θητεία και εμπειρία στην Ευρωλίγκα.

Αυτός, πάντως, που είναι απίθανο να φύγει από την χώρα του είναι ο Αλεξέι Σβεντ. Στα 34 του παραμένει σε πολύ καλό επίπεδο και το δείχνει κάθε μέρα, που περνάει, στην ΤΣΣΚΑ. Σε τέτοια ηλικία, όμως, είναι πάρα πολύ δύσκολο να αλλάξει χώρα και συνήθειες, καθώς μάλιστα πρόκειται και για ιδιαίτερο παίκτη, που πρέπει να είναι η ομάδα προσαρμοσμένη σε αυτόν και όχι αυτός να προσαρμοστεί στην ομάδα.

Στην VTB LEAGUE ο Σβεντ έχει 16.9 πόντους και 7.7 ασίστ ως μέσους όρους, όντας ένας από τους κορυφαίους παίκτες της σημαντικής αυτής λίγκας, στην οποία και σκοπεύει να συνεχίσει.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ηχηρή απάντηση Αγγελόπουλων σε… Αταμάν - Επένδυση 13 εκατ. στον Ολυμπιακό - Υπογράφει top όνομα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags