Facebook Pixel ΑΕΚ: Χαμός στο Ισραήλ! Ζήτησε υλικό της επίθεσης η ΑΕΚ - Αρνήθηκαν ξενοδοχείο και Αρχές
| 2023-04-19 17:53:00

Χαμός στο Ισραήλ! Ζήτησε υλικό της επίθεσης η ΑΕΚ - Αρνήθηκαν ξενοδοχείο και Αρχές

Sportdog Team
Χαμός στο Ισραήλ! Ζήτησε υλικό της επίθεσης η ΑΕΚ - Αρνήθηκαν ξενοδοχείο και Αρχές

Μόνο με σταυρωμένα τα χέρια δεν έμεινε η Ένωση μετά την επίθεση με πυροτεχνήματα που δέχθηκε η αποστολή της ομάδας το ξημέρωμα της Τετάρτης (19/4) πριν το σημαντικό παιχνίδι κόντρα στη Χάποελ.

ΑΕΚ: Πολύ τεταμένο είναι το κλίμα στο Ισραήλ μιας και φίλοι της Χαποέλ βρέθηκαν τα ξημερώματα έξω από το ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η Ένωση και ρίχνοντας κροτίδες δεν άφησαν τους παίκτες να κοιμηθούν, ενώ οι άνθρωποι της ΚΑΕ ζήτησαν υλικό από τις κάμερες από το ξενοδοχείο και τις Αρχές της πόλης.

Από την πλευρά τους οι Ισραηλινοί ήταν αρνητικοί, κάτι που οι Κιτρινόμαυροι το περίμεναν, με την ομάδα πάντως να προπονείται κανονικά και να συνεχίζουν να έχουν στόχο τη νίκη - πρόκριση στο Final Four του Basketball Champions League.

Μάλιστα παρά τις δυσκολίες το κλίμα στην ΑΕΚ είναι πολύ καλό, με τους ανθρώπους της ΚΑΕ πάντως να είναι αποφασισμένοι να κυνηγήσουν ην υπόθεση, τόσο αναφορικά με την τιμωρία από τη FIBA, όσο και με τα όσα έγινα τα ξημερώματα της Τετάρτης (19/4) στο ξενοδοχείο, όλα όμως θα γίνουν μετά το ματς κόντρα στη Χάποελ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή Γκατούζο στον Ολυμπιακό - Χαφ από το κορυφαίο επίπεδο - "Αγαπημένο του παιδί"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags