Facebook Pixel Κόνορ Μακ Γκρέγκορ: Απίστευτο! "Απασφάλισε" ο Μακ Γκρέγκορ - Όρμησε στη μασκότ των Χιτ και την έστειλε στο νοσοκομείο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2023-06-12 03:15:00

Απίστευτο! "Απασφάλισε" ο Μακ Γκρέγκορ - Όρμησε στη μασκότ των Χιτ και την έστειλε στο νοσοκομείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο! "Απασφάλισε" ο Μακ Γκρέγκορ - Όρμησε στη μασκότ των Χιτ και την έστειλε στο νοσοκομείο (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Ιρλανδός παλαιστής για ακόμα μια φορά τραβάει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας για λάθος λόγους με τον ίδιο να είναι πρωταγωνιστής σε μια φάση που παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία.

Κόνορ ΜακΓκρέγκορ: Παραλίγο πολύ σοβαρό ατύχημα κατά τη διάρκεια του τέταρτου τελικού του ΝΒΑ, μιας και ο Ιρλανδός παλαιστής που ήταν καλεσμένος έριξε μπουνιά στην μασκότ των Χιτ, Μπέρνι, με τον δεύτερο να καταλήγει στο νοσοκομείο μιας και η στολή δεν ήταν επαρκής για να τον προστατέψει.

Πιο συγκεκριμένα ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ στο ημίχρονο ανακοίνωσε ότι το σπρέι σώματος TIDL Sport είναι πλέον επίσημος χορηγός της ομάδας, με τη μασκότ να κάνει την εμφάνισή της με χρυσά γάντια πυγμαχίας και τον Ιρλανδό όχι απλά να της ρίχνει μια μπουνιά, αλλά να συνεχίζει να την χτυπά ενώ ήταν κάτω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 4αδα όνειρο στα γκαρντ ο Αταμάν, θυμίζει εποχές "Ζοτς" - Τα σκάει για παίκτη "καψούρα" ο Γιαννακόπουλος!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags