Facebook Pixel Γιάννης Αντετοκούνμπο: Θέμα και με Γιάννη στην Εθνική - "Φούντωσαν" οι φήμες - Τι πρόβλημα υπάρχει!
| 2023-06-23 11:46:00

Θέμα και με Γιάννη στην Εθνική μετά τον Σλούκα - "Φούντωσαν" οι φήμες - Τι πρόβλημα υπάρχει!

Sportdog Team
Θέμα και με Γιάννη στην Εθνική μετά τον Σλούκα - "Φούντωσαν" οι φήμες - Τι πρόβλημα υπάρχει!

Ο Νίκος Ζέρβας στάθηκε στο θέμα της απουσίας του Κώστα Σλούκα από την Εθνική Ελλάδας, αλλά και στις φήμες για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Για το καυτό θέμα του Σάσα Βεζένκοφ και το μέλλον του στον Ολυμπιακό μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Nίκος Ζέρβας.

Ο ρεπόρτερ των τρεμπλούχων Ελλάδας, αναφέρθηκε αρχικά στην υπόθεση του Κώστα Σλούκα και την διαφαινόμενη απουσία του από την Εθνική για το επικείμενο Μουντομπάσκετ:

«Έχει όντως ενημερώσει ότι δεν θα αγωνιστεί με την Εθνική για πρώτη φορά μετά το 2006 που έχει παίξει με όλες τις ομάδες. Κατά 99% δεν θα είναι με την Εθνική. Δεν αποκλείεται ωστόσο να υπάρξει θέμα και με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, λόγω Μπακς. Θα το δούμε άμεσα».

Στη συνέχεια ο Νίκος Ζέρβας στάθηκε στο μείζον ζήτημα του MVP της φετινής Euroleague, Σάσα Βεζένκοφ: «Ο τρόπος που κινήθηκε το Σακραμέντο στα drafts έδειξε ότι δεν πήρε φοργουορντ και δεν θα ξοδέψουν χρήματα. Από σήμερα ουσιαστικά μπορεί να μιλήσουν. Δεν θα περιμένει να πληρώσει το buy-out. Άμεσα θα έχουμε εξελίξεις, πιθανόν μέχρι Δευτέρα Τρίτη. O Ολυμπιακός θέλει να του επεκτείνει το συμβόλαιο και να του το ανεβάσει πάνω από τα δύο εκατ. ευρώ ετησίως».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρίχνουν χρήμα οι Αγγελόπουλοι για την "καψούρα" Μπαρτζώκα και Κορνελί - Κλείνει και Έλληνας στο ΣΕΦ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags