Facebook Pixel Σάσα Βεζενκοφ: "Χαμόγελα" στον Ολυμπιακό - Σημαντική εξέλιξη στους Κινγκς - Νέα δεδομένα για Βεζένκοφ
| 2023-06-27 23:00:00

"Χαμόγελα" στον Ολυμπιακό - Σημαντική εξέλιξη στους Κινγκς - Νέα δεδομένα για Βεζένκοφ

Sportdog Team
"Χαμόγελα" στον Ολυμπιακό - Σημαντική εξέλιξη στους Κινγκς - Νέα δεδομένα για Βεζένκοφ

Μια είδηση από το εξωτερικό σχετικά με κίνηση που είναι έτοιμη να κάνει η ομάδα του Σκαραμέντο έφερε... χαμόγελα στον Πειραιά, αφού μπορεί να φέρει νέα δεδομένα στη παραμονή του Σάσα Βεζένκοφ στην ομάδα.

Σάσα Βεζενκοφ: Πολύ σημαντική αλλαγή στους φόργουορντ των Σακραμέντο Κινγκς ετοιμάζεται να λάβει χώρα, κάτι που μπορεί να αλλάξει και το μέλλον του Βούλγαρου παίκτη μιας και όπως αναφέρει το Yahoo οι Βασιλιάδες δεν είναι διατεθειμένοι να κρατήσουν τον Χάρισον Μπαρνς, που έχει μεγαλώσει και αναμένεται να κινηθούν άμεσα για τον Κάιλ Κούζμα.

Ο 27χρονος είναι ελεύθερος από τους Ουίζαρντς που αγωνιζόταν και είναι έτοιμος να υπογράψει μία νέα συμφωνία κοντά στα χρήματα που ζητά και είναι περίπου 30 εκατ. δολάρια, με τους Κινγκς να έχουν ενδιαφερθεί και στο παρελθόν και συγκεκριμένα το 2021, όμως τότε το deal χάλασε.

Όπως είχε γίνει γνωστό τις περασμένες ημέρες οι Κινγκς έχουν διαθέσιμο στο salary cap τους ένα ποσό ύψους 25 εκατ. δολαρίων κάτι που σημαίνει ότι αν προχωρήσει η συμφωνία με τον Κάιλ Κούζμα θα έχουν καλύψει σε μεγάλο βαθμό τις θέσεις των φόργουορντ, οπότε παράλληλα θα έχουν και λιγότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά και χρήματα για να καλύψουν τις απαιτήσεις του Σάσα Βεζένκοφ.

Αξίζει να σημειωθεί πως για το ζήτημα του Βεζένκοφ τοποθετήθηκε ο προπονητής της Εθνικής Βουλγαρίας, ο οποίος υποστήριξε πως ο 27χρονος δεν έχει πάρει ακόμη την οριστική απόφαση για το αν θα πάει στο ΝΒΑ και τους Κινγκς ή θα παραμείνει στην ομάδα του Πειραιά.

«Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον Βεζένκοφ, τίποτα δεν ξέρω αυτή την στιγμή. Περιμένω να δω τι θα γίνει με τους Κινγκς. Μέχρι να ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με το ΝΒΑ, δεν ξέρω τι θα κάνουμε. Θα πρέπει να πρώτα να μάθουμε την απόφασή του, εάν θα πάει στο ΝΒΑ ή θα μείνει στον Ολυμπιακό. Όταν θα πάρει την απόφασή του, τότε θα μιλήσουμε», ήταν τα λόγια του ομοσπονδιακού τεχνικού της Βουλγαρίας στο «bgbasket.com».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ατάκα Μίροτιτς που… τρέλανε τους Αγγελόπουλους - "Όχι" σε περισσότερα χρήματα - Γιατί θέλει Ολυμπιακό!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags